MEDIJI BRUJE, A GRAĐANI SRBIJE SE PITAJU Hoće li Đilasovi Nova S, televizija N1 i list Danas sada hvaliti Cecu Ražnatović?!
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

 

Đilas i ekipa okupljena oko njegove stranačke opcije napadali su SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog Cece Ražnatović i tako pokušavali da skupe jeftine političke poene.

Međutim, kada su Dragan Đilas i njegov poslovni partner Dragan Šolak procenili da će im Ceca doneti novac, odmah su rešili da promene strategiju.

Korisnici društvene mreže tvitera počeli su da šeruju vesti sa pomenutog portala ismevajući ponašanje lidera jednog dela opozicije, ali i medija pod njegovom kontrolom.

Naime, jedan korisnik je napisao:

- Da li to znači da je Ceca sada Šolakova i Đilasova plaćenica?

Podsetimo, Nova S, N1, list Danas, NewsMax Adria i ostali mediji pod kontrolom Đilasa, pisali su tekstove u kojima se Ceca Ražnatović vređa na najgore načine. Išli su toliko daleko da su popularnu pevačicu optuživali da je kriva za ratove devedesetih sa svojom muzikom.

Da stvar bude još gora, pre manje od mesec dana na N1 se prikazivao ogavni, pljuvački dokumentarni film o Ceci Ražnatović u kome su "eminentni" predstavnici đilasovske političke opcije na najstrašniji i najbestidniji način vređali ovu pevačicu.

Sada se postavje pitanje hoće li Nova S, N1, list Danas, NewsMax Adria i ostali mediji pod kontrolom Đilasa početi da pišu hvalospeve o Ceci i hoće li dokumentarac Slaviše Lekića biti povučen jer njegovom gazdi pozitivno pisanje o pevačici sada donosi novac i đilasovski mediji sada sa ponosom ističu Cecu Ražnatović na naslovnim stranama.

Đilas je još jednom pokazao da je čovek bez principa, plana i ideologije i da mu je jedini cilj novac, a šta će da rade urednici njegovih medija, pa kao i do sad, da slušaju gazdu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading