ĐILASOVCI MRZE SRBE IZ DNA DUŠE Muslimanski ekstremista i simpatizer Marinike Tepić vređa Vjericu Radetu zbog Nataše Kandić! (FOTO)
Foto: Ilustracija

- Marinika Tepić jedina koja ima političku budućnost - hrabra, bistra, ne odustaje - da počne da govori i o prošlosti - tvitovala je Nataša Kandić.

Odmah je odgovorila potpredsednik SRS Vjerica Radeta.

Možda će se setiti i onog šamara kojim si "počastila" onog starca sa Kosova i Metohije. Spodobo i nakazo - podsetila je Radeta.

Usledio je sraman odgovor Marinikinog i Kandićkinog simpatizera iz Bosne.

- K***etino haška zločinacka, pusti ženu da govori, smrduljo. Šta veliš kak ti se svidja radikalski stil javnog ophodjenja? - napisao je muslimanski esktremista i simpatizer Kandićke i Tepićke.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Podsećamo, lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, lider LSV Nenad Čanak i Marinika Tepić sada potpredsednica stranke Dragana Đilasa, potpisali su svojevremeno rezoluciju kojom se priznaje "genocid u Srebrenici".

Taj predlog potpisali su poslanici Sulejman Ugljanin, Enis Imamović, Čedomir Jovanović, Žarko Korać, Nataša Mićić, Nenad Milić, Nenad Čanak, Goran Čabradi, Olena Papuga, Marinika Tepić i Nada Lazić.

 

Komentari (0)

Loading