DIREKTNO IZ SEDIŠTA SNS Orlić saopštio: Uslediće ključne promene u stranci u oktobru (VIDEO)
Alo

 

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, održao konferenciju za novinare u sedištu Srpske napredne stranke.

Odgovori na pitanja novinara

"Vi takvi kakvi ste, ne možete nikada da pobedite Aleksandra Vučića, njihov prvi zahtev je da isključe Vučića iz izbornih procesa, a bez osnova. Narod sve vidi, zato i SNS ima toliku podršku, a Vučić garancija da se neće dogoditi dranje kože sa leđa poštenom narodu Srbije", ističe Orlić,

Orlić je odgovorio na konstataciju Dragana Đilasa da ne želi da sarađuje sa SNS, a pogotovo sa Aleksandrom Vučićem.

"Evo je pretpostavljam da je Aleksandra Vučića to mnogo pogodilo, sigurno ga je to dotuklo, sigurno nije imao veću želju nego samo da se danas vidi sa Đilasom i Jeremićem. Oni ne očekuju alternativu od sopstvenog naroda, već samo od stranaca... A da neće da vide Aleksandra Vučića, sigurno su ga jako potresli tim rečima", kaže Orlić.

"Donećemo odluku na Glavnom odboru da li da idemo i sa izborom lokalnog rukovodstva ili da uradimo to nakon izbora naredne godine. Govorićemo o politici, a to je da se problemi rešavaju i da se perspektive otvaraju, a to je da našem narodu obezbedimo da imaju svakog dana više nego pre. Povećavaćemo plate i penzije", kaže Vučić.

Hajka na predsednika Vučića i njegovog sina

 

Član Predsedništva SNS je pokazao naslovnicu Tabloida i objasnio kako se Marinika i sami urednici hvale kako su sve oni to sami smislili.

DIREKTNO IZ SEDIŠTA SNS Orlić saopštio: Uslediće ključne promene u stranci u oktobru (VIDEO)

Alo

 

 

"Nemojte da se pretvarate i da misle da mi ne razumemo, da ne razume narod. Napadate ljude samo zato što se prezivaju Vučić, samo zato da biste iskoristili svoje sulude ambicije i došli ponovo na vlast i da tovarite na stotine miliona evra. Hoćete da opet ljudi da ostanu na ulici i bez posla, a da u stotinama miliona evra prihoduju privatne firme. To znaju građani Srbije. Opozicija preti samo nasiljem, a rezultata nema nigde", kaže član Predsedništva SNS.

Orlić ističe da se Đilas krije iza svojih izaslanika, prikrivajući hajku kojom se služi godinama protiv sina predsednika Vučića.

"Dragan Đilas je danas govorio imenom i prezimenom o Vučićevom sinu, pokušavaju da ga kriminalizuju, a jedino što je Vučić uradio je da skloni kriminalne grupe sa ulice. Narod razume to jako dobro", rekao je Orlić.

DIREKTNO IZ SEDIŠTA SNS Orlić saopštio: Uslediće ključne promene u stranci u oktobru (VIDEO)

Alo

 

 

"Bez dobre ekonomije nema prilike da se pokaže dobar standard u državi. Realizacija dobrih projekata je naša realnost. Stranka će uskoro da se izjasni o tome kako vidi stranačke organe u budućnosti. Te stranačke organe ćemo suočiti sa svima onima koji su uništavali unapred sve ono dobro što smo uradili i što planiramo da uradimo. Oni su drmali, žarili i palili, sve su proćerdali, potrpali su silne milione širom sveta. Postoji milion takvih primera, a oni ne mogu više ni da impresioniraju građane više, a ni da zaplaše nikoga. Đilasov jedini odgovor je da sve zna mnogo bolje i da sve što je urađeno ne valja, oni će uvek reći sve najgore o investicijama u gradu i celoj Srbiji i ništa im pod milim Bogom ne valja, pričali su o metrou, a nikada projekat nisu ni započeli. Služe se samo klevetama, oni znaju da narod pruža priliku da za njega nešto uradiš, ti tu priliku iskoristiš ili ne, oni znaju da su je proćerdali i sada jedino što mogu jeste da napadaju Aleksandra Vučića", rekao je Orlić.

 

Izborna skupština i sednica Glavnog odbora SNS

"SNS je najavila Izbornu skupštinu stranke i to ćemo uraditi između 21. i 24. oktobra ove godine, a pre toga ćemo imati sednicu Glavnog odbora i mi ćemo se sastati u roku od nekoliko dana. Precizno ćemo odrediti precizne procedure, jer je reč o suštinskoj demokratiji. Želimo da se precizno pripremimo za izbore koji će se održati naredne godine. Želimo svima da dozvolimo da se izjasne o članovima", istakao je Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Mima

30.08.2021 12:01

Narod je uz predsednika ,jer jedino sa njim moze da nam bude jos bolje.

sasa

30.08.2021 12:07

Svaka promena koji vodi napretku zemlje je dobrodosla

stevo

30.08.2021 12:37

Sve odluke koje se budu donosile na stranackim sednicama ce biti u najboljem interesu drzave i naroda

Demetra

30.08.2021 17:44

Kog god ne vrši adekvatno svoju dužunost na koju je postavljen, treba zameniti novim odgovornim ljudima.

Zeljko

30.08.2021 22:05

SNS radi dobro svih ovih godina i radi za narod, tako da će ove promene biti samo na bolje.

Vlada

30.08.2021 22:21

Verujem da će te promene umnogome pomoći u daljem napretku Srbije.

Vesna Vrsac

03.09.2021 11:19

Jedino sa nasim predsednikom mozemo napred ziveo predsednil