VUČIĆ PORUČIO NAPADAČIMA Lažite, ja cu odgovoriti, ali ostavite mi decu i porodicu
Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom najnovijih napada na članove njegove porodice, sina Danila i brata Andreja, pa i najmlađeg sina Vukana, da tako brutalnu kampanju nikada nije video.

"Naravno da me to boli i oni znaju da sam vezan za porodicu,zato udaraju. U kampanji protiv njih za pet godina nema naslovnih strana kao protiv mene za dva dana.Ne tražim da mene maze i paze, lažite, ja ću odgovoriti, ali ostavite mi decu i porodicu na miru", poručio je danas Vučić.


On je istakao da oni koji to rade nemaju nikavog osnova za takve napade, da se izmišljotine ponavljaju poput onih da je njegov brat Andrej vlasnik Franša ili latifundije u Vojvodini, a nema, kako ističe, nista od toga.

"Kriv je jer se bori za svog brata i zato što je bubrezima napao pendrek", rekao je Vučić i dodao da kada je stigla presuda da je imao licnu kartu, više nisu imali ništa da kažu i cutali su. "Zamislite da je tako udaren Ðilas, Stefanović, ili neko drugi", upitao je Vučić.

Dodaje da su "krivi" i mali sin Vukan, i Danilo. Šta im je Danilo uradio? Da li je ukrao neki dinar nekome?- upitao je Vučić.. "Moj sin radi u prodavnici vise od dve godine. Teško mu je da izdrži pritiske", kaže Vučić, ali napominje da ako bi nešto loše uradio morao bi i da snosi posledice.

Vučić napominje da se Danilu zamera što je njegov sin i što se sa nekim slikao.

"Ja sam se slikao sa kriminalcima koji su pokrali 619 miliona. Koje je on krivično delo pocinio", upitao je Vučić i poručio da on (Vučić) neće da plaća reket , kako kaže, ološu iz tabloida, niti da moli političke protvinike i medijske gazde da ga postede.

"Ne tražim milost ni za porodicu, ali pitam zasto to radite. Postavite se na sekund u moju kozu i kako biste reagovali da vam neko svakoga dana ruši porodicu", rekao je Vučić i doda da Danilo ima 23 godine, a da mu život uništavaju od 16, iako nije ni bogat, ni bahat.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
mika

28.08.2021 14:17

Ako neko nesto ima protiv nekoga, ne treba da mu dira decu i porodicu.

buba

28.08.2021 14:19

Kakav bolestan um treba covek da ima da bi decu prozivao.

Мијо

28.08.2021 14:49

Најоштрије осуђујем такве нападе и очекујем да ти људи који су то радили буду приведени правди и осуђени доживотном робијом.

Natasa Djukic

28.08.2021 15:11

Neljudski i nehumano, Bog postoji treba ih podsetiti !

Jela

28.08.2021 17:22

Napad na porodicu Aleksandra Vučića je za svaku osudu. Niko ne sme da napada ničiju decu.

Suncica

28.08.2021 19:47

Napadi na porodicu predsednika Vucica ne prestaju.Opozicija nastavlja sa prljavim igrama koje su za svaku osudu. Od opozicije nista dobro ne mozemo da ocekujemo.

Ivana

28.08.2021 20:15

Ovo je još upozorenje vladi Aleksandar Vučić da preseće, jer zna da su mu se približili Đilasovci i tajkuni koji mu prete i ušli na mala vrata u Vladi Srbije.Vučić mora da preseče i da izvrši rekonstrukciju Vlade kao i čistku funkcionera koji su dali dozvolu da može Đilas da radi šta želi.

stevo

29.08.2021 01:00

Da nekome spominju decu zarad jeftinih politickih poena..Opozicija je zaista dotakla dno