GASI KAMERE, PAKUJ OPREMU, VUČIĆ UGASIO N1 "E moj Gajiću, možete da izmišljate koliko hoćete, nikad vam se činjenice ne poklapaju sa željama"
Alo.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji spajanja železničkog koloseka na deonici Stara Pazova - Novi Sad kod Čortanovaca, a ni ova svečanost nije mogla da prođe bez provokacija sa poznate antisrpske televizije N1.

Vučić je, predstavljajući veličanstveni projekat, konstatovao da nigde u regionu nema ovakve pruge, na šta je usledilo dobacivanje novinara N1.

- Gde imate u regionu ovakvu prugu? - upitao je predsednik Srbije.

Novinar N1 Petar Gajić je odgovorio da takva pruga ima u Hrvatskoj, inače omiljenoj državi ovog medija i dela političke i društvene elite koju promovišu.

- I ide 200 kilometara na čas? - upitao je Vučić.

- Ide 160 kilometara na čas - odgovorio je Gajić.

- E moj Gajiću, možete da izmišljate koliko hoćete, razlika u ceni između pruge kojom se ide 160 i 200 na čas je gotovo 50 odsto. Ne vredi vam. Nikad vam se činjenice ne poklapaju sa onim što biste vi želeli. Utoliko gore po činjenice - zaključio je ironično Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Oki

24.08.2021 17:59

Mogu da pričaju šta hoće, nesporno je da se Srbija najviše razvija u vreme mandata Aleksandra Vučića. Ovaj današnji projekat je samo još jedan od dokaza koji idu u prilog tome.

Pera

24.08.2021 18:17

N1 treba ugasiti i zabraniti rad u Srbiji. Neka idu u njihovu ljepu domovinu i tamo baljezgaju. Jaka zemlja u majcinu, podguzna muva mnogim zapadnim zemljama.

Robin Hood

24.08.2021 18:52

Krivi su lekari sto ga ne smeste u odgovarajucu ustanovu na lecenje

Zoran

24.08.2021 21:42

Predsednik Vucic urnise ove debile sa N1 i zato obozavam njegove komentare . Ni.copor tajkunske opozicuje nije u.stanju.da mu.intelektualno.parira pa ih ubijaja cinjenicama ....