LJILJANA SMAJLOVIĆ RAZBUCALA LICEMERE! NUNS tvrdi da kad pozajmi novac od Đilasa to nije nikakav dokaz da sarađuju ili da zavise od njega!
Printscreen

Na televiziji Prva, voditeljka je upitala goste da li se sećaju rasprave o tome kako je NUNS u jednom trenutku pozajmio novac od Dragana Đilasa.

- I kako to nije dokaz da oni sarađuju ili zavise od Đilasa - dodala je novinarka Ljiljana Smajlović - Predsednik NUNS-a mi je rekao: "To što mi dobijamo novac od DS-a ne znači da na bilo koji način sarađujemo ili zavisimo od njih."

Voditeljka je onda upitala da li je to dokaz zavisnosti ili nezavisnosti i da li je u redu da nezavisna udruženja na taj način dobijaju novac.

- To novinarsko udruženje se ne bavi politikom, već se bavi pravima novinara. Javno može da da novac, da javno prizna na koji način daje novac medijima - rekao je Antonijević.

Milan Antonijević je pokušao da izvrda odgovor, na šta je Smajlović morala da reaguje.

 

- Izvinite, ja ovde moram da intervenišem jer i ovo smatram perfidnim. Nemojte insinuirati Milane. Ona je pitala kada bi dali Udruženju novinara, vi ste rekli makar neka to urade otovoreno. Nisu to uradili ni na koji način, ni otvoreno, ni zatvoreno i stvarno je jako ružno što takvu insinuaciju pravite. Za Udruženje novinara znam, bar do pre par meseci - objasnila je Smajlović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading