Dua Lipa
Foto: EPA/EPA

Britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa (26) opet je postala glavna tema među Srbima, ali ovaj put najviše zbog majke.

Poznato je da Dua iznosi nebuloze o Srbiji i Srbima kada god joj se ukaže prilika, a sada je pažnju privukla fotografija njene majke Anese Lipe, koja je pozirajući sa mužem sa obe ruke pokazala tri prsta.

DUA LIPA POKAZUJE DVOGLAVOG ORLA, A NJENA MAJKA TRI PRSTA Fotka postala hit na društvenim mrežama, svi je prozivaju!

EPA

 

Da li je slika nastala slučajno ili je ipak urađeno s namerom, nije jasno, ali je činjenica da je postala glavna tema društvenih mreža.

DUA LIPA POKAZUJE DVOGLAVOG ORLA, A NJENA MAJKA TRI PRSTA Fotka postala hit na društvenim mrežama, svi je prozivaju!

Foto: Printscreen/instagram

 

"Majka Dua Lipe ne propušta priliku da srbuje!", "Ma ona ni ne zna šta znače ta tri prsta", "Jao hit, Dua će da je izriba načisto", "Majka blamira ćerku, tako ispada", samo su neki od pikantnih komentara na Tviteru.

Dua Lipa je nedavno čestitala nezavisnost državi Kosovo, a Srbe, u intervjuu koji je dala za časopis "Rolling Stone" nazvala "fašistima i okupatorima Kosova", navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih godina od njenog dede Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istorijskog muzeja u Prištini, "tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio.

DUA LIPA POKAZUJE DVOGLAVOG ORLA, A NJENA MAJKA TRI PRSTA Fotka postala hit na društvenim mrežama, svi je prozivaju!

EPA

 

Kada se okupacija desila, srpske snage htele su da moj deka prepiše istoriju. On je odbio i izgubio posao. Tako da je deo onoga ko sam ja da se zalažem za stvari u koje verujem - rekla je tada pevačica.

Dua je pre nekoliko meseci isprovocirala javnost kada je leskovački ajvar prikazala kao albansko jelo u u jednoj emisiji, a isto je ponovila kada je prisvojila i ćevape.

Pošto je američka kompanija Apple na svojoj aplikaciji Apple Maps ranije prikazala Kosovo u granicama Srbije, Lipa se i ovim putem oglasila.

- Kosovo nikad neće biti Srbija - napisala je.

Svojim fanovima je preporučila i film o Srebrenici, rekavši da ju je priča o "genocidu" rasplakala.

- Veoma emotivna priča o genocidu u Srebrenici. Ovo je vrlo moćna priča koja me rasplakala i naterala da se prisetim svih potresnih priča koje su mi pričali dok sam odrastala - napisala je tada na Instagramu.

BONUS VIDEO:

NATAŠA AKSENTIJEVIĆ SE PREPOLOVILA! Voditeljka otkrila šta ju je nateralo da smrša, a tvrdi da ima pet tajni za vitku figuru!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading