ĐORĐEVIĆ O OPOZICIJI: Jedini politički program - mrzimo Vučića
Alo

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević izjavio je da se iz dana u dan fabrikuju sve podlije i nečasnije laži, sve besomučniji i poganiji napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Đoređević u saopštenju navodi:

- ​Medijska kampanja protiv predsednika Aleksandra Vučića, koja je već nedeljama u toku od strane medija pod kontrolom nekih domaćih tajkuna i inostranih centara moći, oličena naročito u onim „nezavisnim, profesionalnim i objektivnim“ medijima koje finansira i kontroliše Dragan Đilas, otkrila je suštinu tog tajnog, koordiniranog, organizovanog i usmeravanog projekta: Srušiti Vučića – koja se ogleda u konstantnom pojačavanju pritiska na predsednika, kroz svakodnevnu proizvodnju sve bezočnijih i ogavnijih laži, uvreda, pretnji i ucena – sa ciljem da se Aleksandar Vučić natera da podnese ostavku, da prestane da se bavi politikom, da prestane da se bori i brine za Srbiju, da prestane da ostvaruje odlične rezultate na svim poljima – jer je to (znaju to dobro i ovi domaći nesposobnjakovići i njihovi inostrani mentori i nalogodavci) jedini način na koji mogu da ga pobede u političkoj utakmici. Zapravo, najbolje bi bilo da te utakmice, tih izbora, demokratskih izbora, uopšte i ne bude – te da se svi ti patološkom mržnjom prema predsedniku opsednuti nikogovići na vlast vrate na silu, voljom nekih drugih, a ne građana Srbije.

​Način na koji su mrzitelji Vučića i Srbije smislili da to ostvare je jednostavan i, baš zbog toga, mislili su oni,trebalo bi da bude i u praksi delotvoran – iako je to njihovo mišljenje samo još jedna njihova sujetna samoobmana, još jedna od njihovih laži – ovaj put usmerena ka njima samima i njihovim malobrojnim sledbenicima, čankolizima i zaposlenima, kao i članovima ostalih interesnih grupa koje sebe lažno predstavljaju kao pripadnike nekakvih političkih organizacija, pokreta ili partija – sasvim u skladu sa njihovim  jedinim političkim programom i planom, sadržanom u dve reči: Mrzimo Vučića.

​Svedoci smo da se iz dana u dan fabrikuju sve podlije i nečasnije laži, sve besomučniji i poganiji napadi na predsednika, ali i na članove njegove porodice, koji bi – očigledno je to na osnovu metoda kojim sprovode svoju gebelsovski koncipiranu propagandu – trebalo da građane Srbije uvere u to da su nosioci najviših državnih funkcija, predsedenik Vučić pre svih, u nekakvoj vezi sa organizovanim kriminalnim grupama ili pojedincima sa kriminalnim dosijeom. Planirano je da se fabrikovanje laži i dezinformacija svakodnevno pojačava, da se držaavni organi predstavljaju kao saradnici mafije, i da se pritom konstantno napada sve što radi Aleksandar Vučić, da se svako postignuće i rezultat negiraju, minimiziraju i nipodaštavaju, da se svakom Vučićevom uspehu nađe neka mana ili da se on, i članovi njegove porodice, prikažu kao ljudi koji su u nekakvoj sprezi sa kriminalcima.

ĐORĐEVIĆ O OPOZICIJI: Jedini politički program - mrzimo Vučića

SNS

 

 

Plan je plan, ma bio i tako glup, kao što je ovaj koji pokušava da sprovede jadna i bedna skupina hohštaplera i prevaranata, ujedinjena jedino u mržnji prema Vučiću, mada – znajući njihove „sposobnosti“, i intelektualne i radne – jednostavno ne verujem da su oni u stanju da osmisle čak ni ovakvu budalaštinu, već će pre biti da je to neko drugi smislio – pa ove zgubidane i lezileboviće angažovao kao „domaće podizvođače“ radova, sa željom da to ima privid neke „legalne i legitimne“ unutrašnje političke borbe u Srbiji. Bilo kako bilo, građani Srbije znaju da je upravo Aleksandar Vučić taj koji je najveća prepreka kriminalu u Srbiji i da upravo zahvaljujući odlučnoj i hrabroj Vučićevoj borbi protiv organizovanog kriminala Srbija postaje sve bezbednije mesto za život. Kao što znaju i to koliko predsednik ulaže napora i truda da Srbiju unapredi i ojača u svakom smislu, a pre  svega ekonomskom. NJegovi rezultati najbolje o tome svedoče.

Uzgred, na kraju, jedan besplatan savet: Trebalo je taj, koji je isplanirao, organizovao i ko usmerava sve ovo, da se raspita pre nego što je dodelio radne zadatke ovdašnjim mrsomudima, taštim i umišljenim lezilebovićima, koji ni sami sa sobom, pojedinačno, ne mogu da se dogovore ni oko čega i koji nikad ništa pošteno u životu nisu radili niti zaradili – pa bi znao šta građani Srbije o njima misle i po kakvom i kolikom zlu i muci pamte vreme kad su ovi „borci za ljudska prava i demokratiju“ bili na vlasti. Trebalo je, takođe, da zna koliko je bolesno ambiciozan Dragan Đilas (skoro isto toliko koliko je i nesposoban izašta drugo osim za prisvajanje tuđeg novca kroz različite marifetluke i sumnjive poslove) i da je sve ono čega se on prihvati i sam sebe proglasi za „lidera“ unapred osuđeno na propast - navodi Zoran Đorđević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
ana

20.08.2021 15:32

Narod ne naseda na njihove provokacije,lazi i podle napade usmerene ka Aleksandru Vucicu! Koliko ga oni napadaju i mrze toliko ga narod voli i podrzava!

stevo

20.08.2021 16:32

Sem patoloske mrznje prema Vucicu,opozicija nema sta drugo da ponudi narodu

petar

20.08.2021 17:01

U politickoj karijeri je bio i ostao FOLIRANT.

Maja

20.08.2021 17:02

Jedino što zna takozvana opozicija jeste da napada predsednika, da plasira izmišljene priče oni su opterećeni predsednikom jer je on uspešan, uradio j mnogo za gradjane, a oni su pomagali samo sebi pa sad udaraju najniže

Nena

20.08.2021 18:48

Opozicija nista drugo ne ume sem da kaljaju Vucica!Ne mogu da mu oproste što ga narod voli I što se on trudi za taj isti narod i čini sve da bi pospešio njegov život i rad u zemlji.Najvise im je zao sto ne mogu vise da kradu od tog istog maroda.

Ljubinka

20.08.2021 19:24

Drugo nista ni ne znaju, vec samo da mrze i da sabotiraju

Мијо

20.08.2021 21:03

Опозиција нема ни план ни програм и њима је то једино што знају да раде. По свему овом што видим они ни цензус неће прећи са оваквим понашањем.Нико није луд да подржи лопове какви су заправо ти људи.

MarijaM

20.08.2021 21:42

Opozicija se slaže samo u jednoj stvari, a to je da napadaju predsednika i to im je jedini politički program koji nude građanima Srbije.

Jelena

21.08.2021 01:57

Što ga više mrze, to je predsednik jači. Svesni su da ništa korisno nisu uradili kada su imali šansu, dok sa drzge Strane, Vučić može da se pohvali mnogo čime! Tako da, narod ne veruje tajkunima i lopovima i ima oči! Zna koliko je Srbija porasla od kad je vodi jedan ovakav lider!