OPROSTITE MI MOJU RUŽNU PROŠLOST Isplivala strogo čuvana fotografija Žakline Tatalović u zagrljaju sa Suzanom Vasiljević! Kako će ovo tviter da objasni?
Printscreen

 

 

Tviter je pojedine srpske medije označio kao one koji "sarađuju sa Vladom Republike Srbije", a onda su se javili Đilasovi glasnogovornici i portparoli koji su zdušno podržali ovakvu odluku, a onda krenuli da likuju, zaboravivši da u svojim redovima imaju novinare koje su u istim tim medijima svojevremeno podržavali politiku Vlade Srbije

Novinarka N1 Žaklina Tatalović, kao i svi novinari koji rade za medije koji su pod kontrolom Dragana Đilasa pokušavaju da se predstave javnosti kao objektivni novinari, a zaboravljaju da su svojevremeno držali mikrofon ispred predsednika Vučića na raznim terenima, ispijali kafe sa kolegama iz Predsedništva, a poneki se i grlili sa Suzanom Vasiljević, savetnicom za medije predsednika Vučića.

Naime, na pomenutoj društvenoj mreži je osvanula fotografija Žakline Tatalović koja se takoreći naslanja na Suzanu Vasiljević, savetnicu za medije predsednika Aleksandra Vučića. 

 

 

Da li je to ljubav ili nešto više i kako li će Žaklina objasniti "situaciju" na ovoj fotografiji svom gazdi Draganu Đilasu? I da li se ovaj, očigledno, prisan odnos smatra saradnjom sa Vladom Srbije i svim što ono predstavlja, procenite sami.

Izgleda da je novac tajkunskih i stranih plaćeničkih medija pomogao Žaklini Tatalović da zaboravi svoju "ružnu prošlost" i naglo joj izazvao Alchajmera.

Podsetimo, po već oprobanom receptu, patentiranom u vreme političke likvidacije Donalda Trampa u SAD, društvena mreža "tviter" počela je i medije u Srbiji da žigoše u skladu sa svojim ideološkim svetonazorima.

Ovde je očigledno namera da se, po merilima tehnološkog giganta, mediji u Srbiji i praktično razvrstaju na one "nezavisne" i one koji su, tobože, zavisni od izvršne vlasti, što sluti na početak hibridnog rata u susret možda i sudbinskoj diplomatskoj bici za Kosovo i Metohiju, Republiku Srpsku, ali i opštim izborima koji su planirani za narednu godinu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading