ŠTA SE ZGODI KAD SE LJUBAV RODI Balša Božović i Aleksandra Jerkov nerazdvojni
Balša Božović i Aleksandra Jerkov - ATA Images

Balša Božović i Aleksandra Jerkov, nekadašnji poslanici Demokratske stranke, poslednjih meseci nerazdvojni su i ne čudi što se u čaršiji sve češće šuška da je ovo dvoje mladih uplovilo u ljubavnu vezu.

Nagađanja je podgrejalo i to što dvoje političara vreme sve češće provode zajedno, te su ih tako mediji pre par dana uslikali u Crnoj Gori. Još je interesantnije to što oni nisu želeli da potvrde, ali nisu ni demantovali da su zajedno.

O emotivnom životu Aleksandre Jerkov malo toga se , dok je Božovićev ljubavni život prethodnih godina bio veoma turbulentan. Mediji su 2014. godine pisali da on uživa u romansi s Mijom Zečević, ćerkom bivšeg sekretara FK Partizan Žarka Zečevića. No, ta veza, bar po pisanju medija, nije bila bez potresa.

Tako se 2017. godine pojavila vest da je Božović raskinuo dugogodišnju vezu sa devojkom sa kojom je planirao da stane pred oltar. Prema rečima izvora bliskog demokratama, Balša i Mija su nakon mnogo godina zajedničkog života morali da krenu svako na svoju stranu zbog nepomirljivih razlika u političkim stavovima.

Božović je tada potvrdio da on i Mija više nisu zajedno, ali nije želeo da govori o razlozima zbog kojih su se rastali.

- Nikada ne komentarišem svoj privatni život - rekao je tada on.

Inače, Aleksandra Jerkov i Balša Božović su se nakon raskola u Demokratskoj stranci posvetili Regionalnoj akademiji za demokratski razvoj koju su osnovali sa još nekoliko ljudi. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading