“ČOVEČULJAK, ZNAMO ŠTA POKUŠAVAŠ" Raskrinkana akcija Đilasovog kuma (FOTO)
Alo.rs

Po nalogu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, njegov kum Mlađan Đorđević, lider pokreta Oslobođenje, napao je u seriji tvitova pokrete “Ne davimo Beograd”, “Odbranimo reke Stare planine” i “Zajedno za Srbiju”. Đilas zajedno sa Marinikom Tepić, potpredsednicom Stranke slobode i pravde, ima plan da preko svojih zaposlenih u firmi i poslovnih partnera poput Đorđevića udara na sve ostale kako bi ih eliminisao iz političke igre i sebe pozicionirao kao jedinog lidera opozicije. Međutim, njihova akcija je raskrinkana.

Naime, Đilasov kum je od simpatizera “Ne davimo Beograd” dobio brutalan odgovor.

– Ko je ovaj čovečuljak? Čiji je on glasnogovornik?! Nisu ovi još svesni koliku snagu nosi svežina NDMBGD, nisu ovi još svesni koliku snagu nose ovi dobri ljudi! Ili su ipak svesni, pa ajde da probamo po dobrom starom receptu? Čovečuljak i nije neka enigma, porilično jasna poruka – napisao je on na Tviteru.

“ČOVEČULJAK, ZNAMO ŠTA POKUŠAVAŠ

Printscreen

 

Podsetimo, Mlađan Đorđević je u najžešćem napadu do sada udario na Dobricu Veselinovića iz pokreta “Ne davimo Beograd”, Radomira Lazovića, aktivistu pomenute inicijative, Nebojšu Zelenovića iz “Zajedno za Srbiju” i Aleksandra Jovanovića Ćutu iz “Odbranimo reke Stare planine”.

On ih je optužio da su “na sebe preuzeli zadatak da daju Kosovo i više nego što albanski lobisti traže”.

Đorđević je rekao da su Zelenović, Veselinović, Lazović i Ćuta miljenici Soroša i zapadnih ambasada, čime je hteo da kaže da ih oni finansiraju i da ispunjavaju njihove zahteve zauzvrat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading