ĐILAS NAHUŠKAO KUMA NA LIDERE ZELENIH STRANAKA Mlađan Đorđević: "Ne davimo Beograd", Ćuta i Zelenović su albanski lobisti! (FOTO)
Alo!/Ognjen Radošević

Đilasov kum Mlađa Đorđević: "Ne davimo Beograd, Ćuta i Zelenović su albanski lobisti, plaćenici stranih ambasada i soroševci! Ko sa njima tikve sadi obiće mu se o glavu!"

ĐILAS NAHUŠKAO KUMA NA LIDERE ZELENIH STRANAKA Mlađan Đorđević:

Foto: Printscreen

 

 

Dugogodišnji poslovni partner, sadadnik i kum Dragana Đilasa, sa kojim je zajedno zarađivao dok su vodili državu, optužio je u seriji tvitova lidere takozvanih zelenih stranaka, da ispunjavaju naloge albanske lobistkinje Viole fon Kramon, te da su kako je rekao "na sebe preuzeli zadatak da daju Kosovu i vise nego što albanski lobisti traže".

ĐILAS NAHUŠKAO KUMA NA LIDERE ZELENIH STRANAKA Mlađan Đorđević:

Foto: Printscreen

 

 

Đilasov kum Đorđević rekao je da su Zelenović, Veselinović, Lazović i Ćuta miljenici Soroša i zapadnih ambasada, čime je hteo da kaže da ih oni finansiraju i da ispunjavaju njihove zahteve zauzvrat. Jasno je da ga je za udar na deo opozicije odabrao Đilas, koji u poslednje vreme želi sebe da pozicinira kao jedinog lidera opozicije u Srbiji i koji preko svojih zaposlenih u firmi i poslovnih partnera poput Mlađe Đorđevića udara na sve ostale kako bi ih eliminisao iz političke igre.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading