MANITE SE POLITIKE, PUSTITE IH DA VODE LJUBAV Jeremić i ekipa besni zbog ljubavne veze svoje pulenke sa mladim poslanikom SNS-a
EPA/ BERNHARD J. HOLZNER

 

Slučaj Romea i Julije na srpskoj političkoj sceni o kojem je Alo! pisao, kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora, dobro je uzdrmao Narodnu stranku i njenog lidera Vuka Jeremića.

Priča o ljubavi mlade advokatice iz redova Narodne stranke i mladog poslanika SNS-a naišla je na podršku naprednjaka, ali i na tešku osudu Jeremića i njegovih pristalica, što nije čudno s obzirom na to da je poznat po svojim pretnjama revanšizmom svakome ko ne misli kao on.

Koliko daleko je opozicioni lider spreman da ide u svojoj mržnji prema vlasti, govori činjenica da je nesrećnoj devojci život postao pakao nakon što se saznalo da se, kao i svaka devojka njenih godina, samo zaljubila. Iako je mladi političar drugačijih političkih opredeljenja u odnosu na nju, oni su se prepustili emocijama, ali to nju može koštati političke odmazde besnog Jeremića.

Kako je ispričao naš izvor, nakon što je objavljen tekst o spornoj vezi, u Narodnoj stranci je to postala tema broj jedan.

- Strasti su na vrhuncu, svi su se uskomešali jer je sada javno. Nadali su se verovatno da će uspeti to da razbucaju pre nego što se sazna. Većina onih koji su u Narodnoj stranci sebe smatraju elitom, a bilo koga bliskog vlasti posmatraju kao nižu vrstu. Za njih je skandal da su se „pomešali“ sa naprednjacima. Umesto da to vide kao dokaz da ipak ljubav sve pobeđuje i da ne kvare mladima priču, oni to vide kao direktan napad na stranku. Koliko znam, Vuk je nju pozvao na razgovor, ništa lepo nije imao da joj kaže. On smatra da je ona izdala stranku, toliko daleko to ide. Čak i ako je direktno ne budu izbacili, nateraće je psihičkom torturom da sama ode jer neće moći da podnese toliko pritisaka - ispričao je naš izvor.

Kako je istakao član predsedništva SNS-a i poslanik Vladimir Đukanović, ova priča samo potvrđuje da je Jeremić pravi psihopata i da je nenormalno iskompleksiran.

- Ni na čije emocije se ne može uticati i potpuno je nenormalno mešati se u privatni život partijskih kolega. Ja tu ljubav pozdravlja i kažem samo napred, puna podrška za mladog naprednjaka. A poruka svima je, ljudi, manite se politike, vodite ljubav - kazao je Đukanović.

MANITE SE POLITIKE, PUSTITE IH DA VODE LJUBAV Jeremić i ekipa besni zbog ljubavne veze svoje pulenke sa mladim poslanikom SNS-a

Printscreen

 

 

S njim je saglasan i poslanik Dragan Šormaz, koji netrpeljivost Jeremića prema ljubavi mladih političara ne može da razume.

- Potpuna budalaština je to što čujem. Ne razumem takvo ponašanje i ne smatram ga prikladnim. Privatni život s političkim opredeljenjem ne treba mešati. To rade samo primitivci. Mladi nek se vole, kakve veze ima kojoj stranci pripadaju - istakao je Šormaz.

Zatvorila se u kuću, nije otišla na posao!

Nakon pisanja Alo! o ljubavi političara na početku karijere iz protivničkih tabora, mlada advokatica zaljubljena u poslanika povukla se u kuću.

- Nikome se ne javlja, nije otišla na posao. Očajna je. Pozivi i poruke kolega iz stranke nisu prestali od ranog jutra, svi je zovu, svi je vređaju, kao da je ubila čoveka. Ne znam da li će njihova veza izdržati ovaj pritisak - kazao je naš izvor.

Da li je Jeremićev revanšizam i nerazumevanje za mladost i ljubav jači od emocije dvoje mladih, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Bonus video: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
даса

12.08.2021 08:09

На сву нашу несрећу роди се неко ко оволико мрзи своју државу.