ĐILASOV SIMPATIZER DINKO NAPAO VUČIĆA On samo pravi probleme, Zapad ga mora zaustaviti!
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

 

Gluhonjić je za sajt Slobodna Bosna izjavio da je predsednik Vučić na dobrom putu da Srbiji napravi probleme, jer ne želi da prizna genocid u Srebrenici.

"Vučić je na pravom putu da Srbiji napravi velike probleme i mislim da je on već u sferi dobijanja žutih kartona kada je Zapad u pitanju s obzirom na to da se situacija, srećom po Balkan, prije svega u Vašingtonu, menja nabolje. Tamo je na čelu administracije Džo Bajden, koji je i sam, kao i njegovi najbliži saradnici, više nego dobar poznavalac Zapadnog Balkana. Uopšte nema sumnje da se Amerika na Balkan već vratila i da će se u narednim mjesecima gledati taj povratak još i više. Taj povratak je već nagovešten odlukom Valentina Incka da nametne Zakon o zabrani negiranja genocida. Geopolitička situacija se menja u pravcu koji ne ide naruku takozvanom srpskom svetu i sada ćemo videti da li će Vučić nastaviti da podržava Dodika i tu luđačku i samoubilačku politiku ili će pokušati da povuče ručnu i da se opravda pred Zapadom i da povrati ulogu koju je imao, a imao je, nažalost, ulogu osobe od poverenja kada je Zapad u pitanju", rekao je Dinko Gluhonjić.

ĐILASOV SIMPATIZER DINKO NAPAO VUČIĆA On samo pravi probleme, Zapad ga mora zaustaviti!

Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Trig

06.08.2021 10:00

Zasto ovaj Sabahudin(Dinko) Gluhonjic nije u zatvoru?Ovaj vec dugo rovari po Srbiji,nekaznjen.A platu mu obezbedjuju gradjani Srbije.Strasno....

Mijo

06.08.2021 11:17

Нашим рударима треба повећати плате такви људи треба да имају још веће плате. Рудари су стуб електроенергетског система наше земље.

Mijo

06.08.2021 11:22

Шта друго очекивати од данашње опозиције они се само лажима и нападима баве цела њихова политика је политика пропасти за ову земљу.

Jaki

06.08.2021 12:14

Boli njega uspeh Srbije i nista drugo, zato i napada Vucica.

sasa

06.08.2021 14:27

Opozicionari ne biraju nacin ni sredstva da dodju do cilja.Prizemno i jadno

Petar

06.08.2021 18:29

Srbija neće da dozvoli poniženje i falsifikovanje istorije. Vidim mnogima smeta je Srbija sada jaka.

Olja

06.08.2021 22:54

Ako neka pravi probleme u Srbiji to je svakako Đilas i njegova ekipa.