"A SMEJAO SI MI SE BATO" Vučić se obratio novinaru, a onda su se obojica nasmejali - Bratislav sve potvrdio
Foto: Alo!

Tom prilikom je izjavio kako niko nije verovao da će na ovaj način podići Vladičin Han, kao i da će plate intenzivnije rasti zbog dolaska investitora u taj grad.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić se sa osmehom obratio novinaru Bratislavu Bati Iliću i podsetio ga je kako mu se smejao kada su prošli put bili na istom mestu.

"Bato, a smejao si mi se kada smo dolazili prvi put. Nisi verovao", rekao je Vučić i dodao da je sada trenutno 1.030 zaposlenih radnika u ovoj fabrici.

Aleksandar Vučić je istakao da će u Vranju i Hanu biti posla za 2.500 ljudi.

Novinar Bata je potvrdno odgovorio, dodajući da je prijatno iznenađen.

Predsednik Vučić je ekskluzivno najavio i da će sutra početi razgovori za posao i da će biti zaposleno odmah 250 ljudi, a do marta 600 i to sa značajno većim platama nego što su bile u Geoksu.

Novinar se našalio da je bolje da Turci nikada nisu ni odlazili nakon onih 500 godina, na šta je predsednik odgovorio da Bata ima pravo na šalu, ali da su vlasnici odlični poslovni partneri.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Јагода

05.08.2021 15:23

Сад је Бата увидео да је погрешио.

Lola

05.08.2021 17:37

Ulaže se u razvoj svih gradova Srbije, što je od velike važnosti.

Мијо

05.08.2021 18:40

Најбитније је од свега да се наша земља развија то је корак ка још јачој економији и новим радним местима.

Ivana

05.08.2021 23:41

Aleksandar Vučić je jedini koji danas radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija se cela razvija i gradi, nikada više nije radio i gradio koliko Aleksandar Vučić.