VULIN: Srpska policija je zaslužna za razbijanje kriminalnog klana, država pruža punu podršku!(VIDEO)
MUP

Ministar Vulin je na kolegijumu sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije poručio da u borbi protiv kriminala imaju bezrezervnu podršku državnog rukovodstva na čelu sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem i da u borbi protiv kriminala niko nije zaštićen.

MUP

 

 

„Rizikujući sopstvene živote, vi ste se obračunali sa kriminalnom grupom Belivuk- Miljković i oslobodili Srbiju od tog zla. Danas neki pokušavaju na razne načine da omalovaže vaš rad i pripišu ga strancima iako i sami znaju koliki nivo profesionalizma posedujete i da je razbijanje ove grupe samo vaša zasluga“, rekao je ministar Vulin.

Ministar je ponovio da je kriminalna grupa Belivuk-Miljković uhapšena isključivo na osnovu rada srpske policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da FBI sa tim nije imao nikakve veze.

MUP

 

 

Ocenio je da nekima u zemlji i regionu očigledno smeta hapšenje ovih ubica i krvoloka i da stoga, uplićući se iz dana u dan u neistine i laži, napadaju njega i predsednika Aleksandra Vučića, kao nosioca borbe protiv kriminala.

Komentari (0)

Loading