JOŠ JEDAN ŽAKLININ POKUŠAJ PROVOKACIJE Novinarki smeta što radnici aplaudiraju predsedniku i žele da se rukuju sa njim!
Printscreen/ Alo

Žaklina Tatalović sa televizije N1 upitala je predsednika Srbije kako se oseća s obzirom na to da mu, prema njenim navodima, radnici ne aplaudiraju spontano, već to uvežbavaju pola sata pre nego što on treba da dođe.

Podsetimo, tokom obilaska radova na Kliničkom centru radnici su aplaudirali predsedniku, a nekoliko njih mu je i srdačno prišlo, uz brojne lepe reči i želju da se rukuju sa njim.

- Ja to ne znam, pravo da Vam kažem. U svakom slučaju, neću zbog toga da napadam radnike, kao ni zbog čega drugog. Vidim da Vas to muči i mori, gde god da dobijam aplauze - odgovorio joj je predsednik.

- Šta ćete, Vama sigurno aplaudiraju spontano, a meni samo namešteno. Ako će to da Vam pomogne da mislite o sebi još malo bolje i još malo lepše, o meni ništa loše neće da govori jer nemam pojma ni ta su radili radnici, niti sam to od njih očekivao - dodao je Vučić.

- Moje je samo da im pružim ruku, da ih pita kako izdržavaju vrućinu, rade li naporno, mogu li to da urade na vreme u roku ili ne. To je jedino što ih molim - objasnio je predsednik.

- Nisu mi potrebni aplauzi, na svaku Vašu reč mogu da organizujem, gde god da se pojaviom da skupim 1000, pet, deset, 50 i 100 hiljada ljudi, a to ne radim nikada, jer bi bilo neodgovorno - izjavio je Aleksandar Vučić.

Nakon što ga je novinarka prekinula, on joj je odgovoro da razume njenu nervozu, odnosu nervozu njenih vlasnika, ali ju je zamolio da mu dopusti da joj da odgovore na brojna pitanja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Петковић

03.08.2021 12:41

Интересује ме ко је Жаклину Таталовић убедио да је новинар.

Мијо

03.08.2021 12:48

Шта очекивати од опозиције срамота је ово што раде дотакли смо само дно дна.

sara

03.08.2021 13:13

Abiciozna a prazna, željna dokazivanja, pohvala i nagrada od svojih vlastodržaca, ali je daleko od dobrog novinara, fali i mudrost i profesionalnost!!!.

Pero

03.08.2021 13:26

Šta će žena samo tako može da bude gledana.

Lola

03.08.2021 18:31

Smeta njima uspeh i razvoj Srbije, jer njima bi odgovarala samo Srbija nemoćna i nestabilna.