STEVAN JEREMIĆ I MARINIKA ZAJEDNO NA FOTOGRAFIJAMA Da li će sada da tvrdi da je i ovo fotomontaža?
Alo

Stevan Jeremić, žestoki momak sa beogradskog asfalta osim što vozi skupocene automobile, ima više stanova i čuva leđa Dragana Đilasa, sada se našao i u društvu Marinike Tepić!

Alo

 

Često se može videti na opozicionim skupovima kako u stopu prati lidera Stranke slobode i pravde. 

Stevan je i sam otkrio da se poznaje i sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim kako tvrdi ima "razne kombinacije".

Alo

 

Takođe, na fotografijama se sa Stevanom u društvu može videti i večiti kritičar vlasti, Zoran Kesić.

Alo

 

Da podsetimo, Stevan Jeremić, rođeni je brat Dušana Jeremića, često se može videti na opozicionim skupovima kako u stopu prati lidera Stranke slobode i pravde. Njegova pojava ne može da ostane nezapažena pored Dragana Đilasa, a zapamtili su ga i mnogi tokom prethodnih godina tokom kojih se ovaj dvometraš bavio obezbeđenjem poznatih prestoničkih klubova i splavova i, kako kaže, tukao i sa petoricom u isto vreme.

Đilasov "batinaš" se time javno hvalio u emisiji "Aktuelno" na "Balkan info" kanalu u kojoj je gostovao sa svojim 12 godina mlađim bratom Stevanom. Kako je Dušan ispričao, on se aktivno bavio boksom u teškoj kategoriji. Preko dana je, kaže, učio i trenirao, a uveče je radio kao obezbeđenje klubova, ali je čuvao i "određene ličnosti". Takođe je otkrio i da je jedan od preživelih iz dokumentarnog filma o kriminalcima iz devedesetih godina "Vidimo se u čitulji", kao i da je bio zaštićen od strane Željka Ražnatovića Arkana.

Komentari (2)

Loading
Dejan

02.08.2021 22:14

Veljko Ražnatoviću,reaguj na ove sppdobe da Srbskog KOMADANTA ŽELJKA RAŽNATOVIĆ ARKANA ne uzimaju u usta.Poudrav od Dimketove ekipe iz donjih prostorija Zvezde.

Мијо

02.08.2021 22:55

Цела опозиција је у огромном кримналу ова слика то све доказује. Ово је ван сваке памети што они раде.