VUČIĆ STIGAO U SKUPŠTINU SRBIJE Predsednik na sastanku Radne grupe za međustranački dijalog
Tanjug

Vučića je dočekao predsednik parlamenta Ivica Dačić.

Ranije su u parlament došli i pojedini predstavnici opozicije, a među prvima predsednik DS S-a Miloš Jovanović i zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, kao i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.

Očekuje se da se danas na sastanku napravi presek stanja, i da se utvrdi oko čega vlast i opozicija mogu postići dogovor o poboljšanju izbornih uslova.

Vučić je sinoć da će čuti primedbe učesnika sastanka i pokušati da se izađe u susret svemu što je realno i ostvarivo.

VUČIĆ STIGAO U SKUPŠTINU SRBIJE Predsednik na sastanku Radne grupe za međustranački dijalog

Tanjug

 

Predsednik Narodne skupštine ocenio je da međustranački dijalog može da bude uspešan samo ukoliko su predlozi realiastični, održivi, prihvatljivi za sve strane i time bi se, kako je rekao, stvorili uslovi da svi učestvuju na izborima.

On je rekao da je napravljen presek stanja šta su sve predlozi koje opozicione stranke daju, navodeći da će o tome danas razgovarati na sastanku.

Vučić će razgovarati sa Dačićem i opozicionim strankama koje ne žele prisustvo stranaca u dijalogu, a to su Srpski pokret Dveri, Demokratska stranka Srbije, POKS, Dosta je bilo, Zavetnici, Srpska radikalna stranka, Zdrava Srbija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ksenija

02.08.2021 17:34

Verijem da ce uspeti dijalog izmedju vlasti i opozicije

Ksenija

02.08.2021 17:34

Za svaki dijalog je potrebno dvoje. Ovaj deo opozicije želi konstruktivno da vodi razgovor, zato je i do dogovora moguće doći.

Ivana

02.08.2021 22:32

Aleksandar Vučić zaista radi savršeno za našu državu i njene građane. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu. Srbija se cela razvija i gradi, niko više ne radi za budućnost Srbije koliko predsednik Vučić.

Мијо

02.08.2021 22:45

Вучић је увек поштовао договоре и дијалоге. Ово што ради опозиција је ван сваке памети избори су увек били поштени сматрам да овај дијалог је чисто губљење времена што се тиче опозиције. Они на изборима неће ни цензус прећи. Цела њихова политика се своди на преварама.