PRUGE ĆE NAM BITI MODERNE I BRŽE Vučič: U narednih dva meseca očekujemo velike dogovore i ugovore
Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je održana poslednja analiza pred potpisivanje okvirnog sporazuma za izgradnju brze pruge Beograd - Niš - Preševo, konstrukciju novih deonica železničke pruge u Srbiji, kao i modernizaciju postojećih.

- Železnički saobraćaj je deo zelene agende savremene Evrope, ali i deo privrede koji ubrzano doprinosi rastu. U narednih dva meseca očekujemo velike dogovore i velike ugovore za našu zemlju. Žuri nam se, jer Srbija mora da uhvati korak sa razvijenom Evropom, a celu naciju da podsetimo na činjenicu da vozovi u Srbiji postoje, da su čistiji i lepši nego ikada, a da će nam pruge biti moderne i brže. Živela Srbija - napomenuo je Vučić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Мијо

02.08.2021 14:52

Брзе пруге су корак на великим инвестиција у нашој земљи. Ово ће доста допринети нашој земљи по питању напретка и развоја.

predrage

02.08.2021 16:51

a radnici napustaju zeleznicu zbog malih plata

Ivana

02.08.2021 22:27

Pruge će nam biti moderne jako, Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za našu državu i njene građane. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Hvala predsedniče na svemu.

Ines

02.08.2021 22:37

Pruge i putevi su strasno vazni za jednu zemlju