EVO KO ORGANIZUJE SKANDIRANJE PROTIV VUČIĆA NA TRIBINAMA! Ogranak sa Voždovca dobio naredbu, fotografije sve govore! (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Iako su mediji opozicije pokušali da sve predstave kao napad na predsednika Vučića od strane navijača jer je sklonjen njegov čovek sa tribina, istina je potpuno suprotna.

Naime, kako pokazuju i zajedničke fotografije pojadinih navijača i političara, opozicija je pokrenula kampanju na tribinama po naredbi Velje Nevolje!

Više osoba koje su dobro poznate policiji imaju i zajedničke fotografije sa opozicionim političarima, među kojima su Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Borko Stefanović i Boško Obradović.

Tako se Stojan Sekulović, koji se pojavljuje i na tribinama, ranije slikao i sa "don" Boškom Radonjićem.

Na fiše fotografija pojavljuju se braća Jeremić. Na jednoj, koja je posebno zanimljiva, vidi se jedan od braće Jeremić na skupu Dragana Đilasa u Beogradu. Ista osoba objavila je i sliku sa "Lepim", poznatim narkomanom, i bivšim robijašem.

Takođe, braća Jeremić, koji se bave poslovima obezbeđenja, imaju sliku i sa Kristijanom Golubovićem, koji je rekao da je poznavao Veljka Belivuka. Inače, braća Jeremić se bave obezbeđenjem. Kako je Veljko Belivuk preuzeo sve poslove obezbeđivanja likvidacijom konkurenata, smatra se da su radili upravo za njega.

Isti ogranak, sa Voždovca, pojavljuje se i na tribinama. Tako je lako zaključiti da upravo oni, po komandi Đilasa i opozicije, a u dogovoru sa klanom Belivuka, stoje iz skandiranja protiv Vučića na tribinama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Мијо

02.08.2021 10:56

Ова слика показује право лице данашње опозиције ето каква је данашња опозиција ово је дно дна што раде.