PREDSEDNIK VUČIĆ: FBI nije učestvovao u istrazi protiv Belivuka!
Printscreen

Vučić je govorio o navodnom učešću FBI u slučaju Belivuk - Miljković.

- Želim da čestitam specijalnom tužilaštvu i svima koji su radili na pisanju optužnice za Belivuka, svim pripadnicima policije i BIA. Sve što smo radili, gotovo sve sa izuzetkom podrške i pomoći kod nekih dokaza, FBI nije radio ništa, to su bile evropske službe. FBI nas je obavestio za aplikaciju Anon, koju kontroliše CIA. Ne postoji učešće FBI u slučaju Belivuk. 

- Mene je prvo bilo sramota da odgovaram na laži ljudi, da smo se ja i Vulin tajno sastajali u stanu na Zvezdari, kao što smo uradili u slučjau Jovanjica, podnećemo krivičnu prijavu protiv sebe, spremni smo da odgovaramo i spreman sam da sebe unizim da odem na poligraf, ali se nadam i da će neki drugi otići na poligraf da pričaju o finansijama.

- Zna narod ko se ovde boti protiv kriminala i ko je stao mafiji za vrat. Za nas je interes da mafije ne bude, i kao što vidite ove godine nije bilo mafijaških ubistava ove godine.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ivana

01.08.2021 22:51

FBI nije učestvovao u ovome. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu što činite za naš napredak i razvoj.

Ema

01.08.2021 23:17

Bez FBI-a nasa policija je uspesno odradila tezak zadatak zvani Belivuk.