ŠEŠELJ PREOBRATIO MARIĆA Voditelj priznao - Nema ništa od EU, a Crnogorci mogu svi da kleknu pred Englezima i NATO-om, ali ih neće primiti
Foto: Happy TV Printscreen

Zemlje regiona, među njima i Crna Gora, mogu zaboraviti na članstvo u EU, jer Zapad na njih ozbiljno ne računa i to im svo vreme jasno “stavlja do znanja”, saopštio je Milomir Marić.

- Severna Makedonija je promenila ime, uradila je bukvalno šta god su tražili od nje. Prve NATO trupe došle su 1992. u Makedoniju. Organizovali su im ustanak Albanaca, podelili im zemlju. Albanski jezik je zavničan jezik u državi, makedonski predsednik i premijer ne smeju da pređu onaj Dušanov most u Staroj čaršiji u Skoplju - objasnio je on.

Marić kaže da mogu svi Crnogorci da siđu sa brda i da kleknu pred Englezima i NATO-om neće ih primiti u EU

- Srbiji često govore da sporo napreduje u evropskim integracijama i da bi trebala biti vredniji kao Severna Makedonija, sa kojom nisu ni otvorili pregovore o pristupanju i na koju ozbiljno i ne računaju. Čak i kosovski Albanci koji su bili miljenici Zapada i Amerike, nisu dobili ni viznu liberalizaciju, Crna Gora je otvorila sva poglavlja, a zatvorila je samo jedno više od Srbije. Jasno je da ne računaju u Evropi ni na Crnu Goru. Mogu svi Crnogorci da siđu sa brda i da kleknu pred Englezima i NATO-om neće ih primiti u EU - kategoričan je Marić.

Podsećamo, u više emisija u kojima je gostovao lider radikala Vojislav Šešelj i govorio da "nema ništa od EU", Marić je odgovarao u svom stilu - Nemoj da mi rušiš snove!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading