TAJNA VEČERA Koga sudija Majić predstavlja za ovim stolom? (FOTO)
Printskrin

 

Miguel Berger, državni sekretar nemačkog saveznog Ministarstva spoljnih poslova, sastao se juče sa novinarima, predstavnicima civilnog društva i opozicije u Beogradu.

Sastanku su prisustvovali Stevan Dojčinović, glavni i odgovornik urednik KRIK, kao i Nataša Kandić, osnivač Fonda za humanitarno pravo u Srbiji.

Ipak, interesantno je da se među njima našao i aktivni sudija Miodrag Majić. Međutim, s obzirom na to da je Majić zaposlen u srpskom pravosuđu, postavlja se pitanje koga je on konkretno predstavljao na tom sastanku? Državu Srbiju ili nevladin sektor?

 

 

Podsećamo, sudija Miodrag Majić poznat je javnosti od ranije zbog oslobađajuće presude “gnjilanskoj grupi” koja je zverski mučila i ubijala Srbe i Rome na prostoru Kosova i Metohije.

Takođe, poznat je i po oslobađanju lica koje je bilo osuđeno za obljubu trinaestogodišnje devojčice jer je, kako je on obrazlažući presudu istakao “da je to uobičajeno ponašanje pripadnika romske nacionalnosti”.

– Sastanci sa novinarima, predstavnicima civilnog društva i opozicije u Beogradu. Od ključnog je značaja za sveobuhvatniju sliku situacije u Republici Srbiji. Potreban je napredak u pogledu slobode izražavanja, međustranačkog dijaloga i vladavine prava – napisao je Miguel Berger na Tviteru.

Bonus video: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
sara

01.08.2021 13:01

Društvo za izbegavanje, plaćeno da ruši svoju zemlju, sve goreg od goreg neprijatelja!!!.

Rade

01.08.2021 13:57

Čini mi se da je tu i Sonja Liht sve moj do mojega!!!

Nena

01.08.2021 16:16

Da je Majiću dete silovano, da su mu najrođeniji mučeni, ubijeni kakva bi mu presuda tada bila,... možda ista... Stići će ga Božija pravda, narod ne zaboravlja, koga on da predstavlja, može samo sebe

Alic

01.08.2021 17:19

@Nena - Teško nama, ako čekamo da ga stigne Božija kazna.

Strahinja

01.08.2021 19:46

Da ima pravde i prava oni bi sedeli na nekom drugom mestu.