GORAN PETRONIJEVIĆ SUROVO ISKREN Dok nas razapinju lažnim srebreničkim genocidom, užurbano vade i spaljuju srpske kosti širom “ lijepe njihove“ na znanje EU
Youtube/ Printscreen

Dok se mi branimo od Srebrnice, naši evropski susedi, čiste jame od „smeća“, tj. srpskih kostiju!

Javna je tajna u susednoj nam Hrvatskoj,da s parama evropskih zelenih fondova,već godinama, iz jama grobnica Srba mučki ubijanih u Drugom svetskom ratu,vade posmrtni ostaci zajedno sa na njih,bačenim smećem iz novijeg PVC doba.

Kao što priliči mladoj evropskoj članici, poštuje se do kraja procedura asanacije „smeća“po najvišim ekološkim standardima. Sadržaj izvadjen iz jama, spaljuje se u opet iz evropskih green fondova, napravljenim spalionicama.

I ništa to ne bi bilo neobično, da se iz jama ne vade ljudske kosti i ne spaljuju zajedno sa novocivilizacijskim rezultatom ljudskog nemara. Pokušavam da u propisanim evropejskim procedurama nađem nešto o spaljivanju ljudskih kostiju… Uzalud. Ili na to nisu računali, ili se ljudske kosti nalaze pod „ostalo“ (pvc,metal,drvo,staklo……), ostalo.

Da se malo podsetimo istorijskih činjenica, da bi neupućeni bolje razumeli.

U toku ll svetskog rata, fašistička država NDH, stvorena na prostorima sadašnjih „država“Hrvatske, Bosne i Hercegovine, kao i na delovima Republike Srbije i Republike Crne Gore. Ustaški režim je proklamovao „čišćenje“ hrvatskih zemalja od Srba,Jevreja i Roma. Uz poklič „Srbe na vrbe“ i trećinu Srba poklati, trećinu pokatoličiti, a trećinu proterati, počeo je ustaški pir koji se nije zaustavio do samog kraja rata. Srbi su klani na kućnim pragovima, na njivama, u crkvama, koncentracionim logorima i na svakom mestu gde je „zgodno“ubiti Srbina! I tako sve dok se nije rasitnio drugi milion stradalnika.

I nisu Srbi samo klani (jer je metak skup),već i usmrćivani udarcima tupih predmeta i bacanjem živih u kraške jame bezdanice. U jame su bačeni poklani, pobijeni ili živi bez mogućnosti da prežive. Desetine hiljada mučenika, najvećim brojem žena,dece i starih,ostavili su svoje kosti na dnu jama, od Hercegovine Like do Srpske Krajine.

E, o tim kostima je reč! O kostima ne sahranjenim,o kostima ne opojanim,o kostima ne prebrojanim.

Iako se znalo da se u tim jamama nalaze kosti nevino stradalih, na njih je bačeno svakojako smeće, kako bi se ono ispod zaboravilo. Sada „savesni“ekolozi, nastavljaju u II svetskom ratu započeto čišćenje Srba.

Ovoga puta, njihovih kostiju, koje nikako da satrule. Zato ih valja spaliti po najvišim evropskim standardima, molim lepo.

Smeće je smeće!

Zaboravlja se samo jedna u svim religijama jedinstvena istina: svi su u smrti isti!

Nisam čuo da su naše komšije na kostima svojih primenjivali ove evropejske ekološke standarde. Toliko o komšijama, a sada malo o nama:
Zašto se o ovome ćuti!? Ako neko ovo do sada nije znao sada zna! Zašto ćute politički „predstavnici“ Srba u Hrvatskoj? Zašto ćuti Srbija? Zašto ćuti vaskoliko Srpstvo?

Da li to čekamo da nas uklanjanjem svih kostiju ponovo proglase lažovima o sopstvenom stradanju? A to već rade. Da li je strah od još jednog „historijskog“ NE povodom ulaska u propadajuću EU – cena ćutanja?

Dok nas na jednoj strani razapinju u lažnoj srebničkoj genocidnosti, na drugoj strani uklanjaju tragove svog na nama izvršenog genocida.

Pišem ovo, ohrabren potonjim primerima razbijanja strategije ćutanja, zarad viših ciljeva!

Ćutanje je jednako – zaborav. Zaborav jednako prikrivanje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading