Jovanov: Belivukova odbrana upotpunjena političkom podrškom Đilasa
Milenko Jovanov foto: Vladimir Marković

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov saoštio je da je danas da je Belivukova politička odbrana, nakon asistencije Đilasovih medija, Đilasovih analitičara i Đilasovih botova na društvenim mrežama, upotpunjena i političkom podrškom samog Đilasa.

- Nimalo slučajno, baš na dan kada semočikuje podizanje optužnice protiv Belivuka, Miljkovića i ostalih pripadnika te grupe. Budući da je Srbiju nazvao zemljom Pabla Eskobara, onda je verovatno mislio da je Eskobar on sam, jer niko drugi na političkoj sceni u Srbiji, osim Dragana Đilasa, nema kolekciju fotografija sa višestruko osuđivanim kriminalcima poput Vlade Japanca, Jeremića, Koksa i njima sličnih rekao je on.

- Neka Đilas pokuša da shvati da će Srbija pobediti svu mafiju, bilo da je upitanju Belivukov najsuroviji kriminalni kartel ikada viđen u našoj zemlji, bilo da su u pitanju lopovi u skupim odelima i sa kravatama za vratom, poput Dragana Đilasa. Svi će odgovarati za ono što su radili. Pitanje je samo kojim redosledom - saopštio je potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

Komentari (2)

Loading
Lola

30.07.2021 20:16

To govori sve... Sada je svima jasno na čijoj je strani Đilas.

stevo

31.07.2021 01:24

@Lola - Pa Djilas je na strani onih koji otvoreno i bez imalo stida rade protiv drzave i naroda,Jadno