EVO NAŠEG POŠTENOG ĐILASA Braća Jeremić se hvale svojim velelepnim stanovima isto kao i njihov tajkun
Printscreen

Od priče da se ne druži sa kriminalcima može samo da odustane. Svako malo skače sebi u usta tvrdnjama koje ne mogu da podkrepe.

Dokazi su uvek bili protiv njega, a samo on to ne vidi, već napada druge, a veliča sebe i svoje saradnike kriminalce.

Printscreen

 

Pojavili su se, ponovo, dokazi da Đilas "savesno" i pažnjivo bira društvo.

Na Balkan infu u novembru 2020. godine, gostovao je Aleksandar Čabarkapa koji je osuđen na 13 godina i 6 meseci zatvora zbog dve iznude i dva pokušaja ubistva. Braća Jeremić, Dušan i Stevan su se u intervjuu sa Čabarkapom hvalili kako poseduju velelepne nekretnine, tačnije da imaju po nekoliko stanova.

Jeremić je tokom 2020. godine u emisiji Balkan info objašnjavao kako je u zatvoru završio zbog jednog napada, kako on kaže malo grubljeg, a onda je do detalaj ispričao kako se tukao i u zatvoru, ali i da je on na ivici zakona. 

Printscreen

 

Njegov znatno mlađi brat priča da je stalno bio uz Dušana koji ga je "svuda vodio sa sobom". Stevan tvrdi da je tako bio na ulici non-stop i učio "kodekse".

Braća Jeremić su se u emisiji pohvalili kako voze najnovije "Audije" i imaju šest stanova. Otkrili su da se poznaju sa Kristijanom Golubovićem sa kojim su, kako tvrdi Stevan, imali "razne kombinacije, a bliski su i sa Aleksandrom Čabarkapom, poznatim bokserom i kriminalcem, koji je takođe bio gost u istoj emsiji.

Kako su naveli, sa Čabarkapom su sarađivali oko kupovine automobila, ali imali i određenih "nesuglasica", navodno zbog drugih osoba iz kriminogene sredine. Svojevremno je od njih, kako tvrde, Kristijan Golubović tražio da ubiju Čabarkapinog brata Željka, što su oni odbili.

Ne kaže se džabe, s kim si, takav si. Isto društvo se drži zajedno, a Đilas zna da bira društvo i svoje sledbenike. 

Komentari (0)

Loading