NA SNAZI JE SPECIJALNI RAT Cilj - srušiti Srbiju!
Foto: Shutterstock/ patrice6000

 

Iza priče o Vučićevim navodnim vezama sa mafijom koje plasiraju opozicionari i njihovi mediji krije se namera da se sruši sve što je urađeno i izgrađeno u našoj zemlji, a u tom rušenju učestvuju i strane službe najvećih zemalja sveta.

Plan...

Iza priče o Vučićevim navodnim vezama sa mafijom koje plasiraju opozicionari i njihovi mediji krije se namera da se sruši sve što je urađeno i izgrađeno u našoj zemlji, a u tom rušenju učestvuju i strane službe najvećih zemalja sveta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je suština u priči oko njegovih navodnih veza sa mafijom, koje plasiraju opozicionari i njihovi mediji, da se sruši sve što je urađeno i izgrađeno u Srbiji, ali da su za to rušenje veoma zainteresovane i u njemu učestvuju i strane službe najvećih zemalja sveta.

- Suština je u tome da je njihov posao, zajedno sa pojedinim stranim službama, nekih od najvećih zemalja, da sruše sve što je urađeno i izgrađeno, da vrate lopove na vlast, da bude mafijaških ubistava 35 kao 2000-ih kada je mafija upravljala Srbijom - kazao je Vučić, dodajući da je cilj da se upravlja svim ekonomskim resursima Srbije, da Srbija bude slaba, da se izvinjava Hrvatskoj za Oluju.

- Nikada neću dozvoliti da neko ponižava Srbiju i srpski narod. Ako je to moj greh, spreman sam da platim cenu. Za mene veće vrednosti od Srbije i našeg naroda nema - poručio je on.

NA SNAZI JE SPECIJALNI RAT Cilj - srušiti Srbiju!

EPA/GEORGI LICOVSKI

 

Bivši oficir Kontraobaveštajne službe i potpukovnik u penziji Ljuban Karan uveren je da je u toku specijalni hibridni rat protiv Srbije u koji su pojedine zapadne zemlje uložile ogroman novac.

- U ovaj specijalni rat protiv naše zemlje, koji ima za cilj da izazove prevrat u Srbiji, uključene su obaveštajne službe vodećih zapadnih zemalja, koje deklarativno pričaju da podržavaju Srbiju. U ovoj novoj hibridnoj operaciji zapadnim službama pomažu satelitske službe nekih balkanskih zemalja, ali se prvenstveno oslanjaju na naše političko-tajkunske grupe koje žele na vlast silom jer na izborima nemaju šansu. Računaju i na kavački klan i kriminalne grupe, koje svoj izlaz iz ove situacije, gde su vođe u zatvoru i u bekstvu, vide u tome da dođe nova vlast i da mogu da nastave tamo gde su stali. Imamo situaciju da opozicioni mediji otvoreno podržavaju kriminalce i da im se lagano prenose poruke u zatvoru kako da se brane. Sve je jasno, strategija odbrane mafije je strategija prevrata - zaključuje naš sagovornik.

Neće vam proći!

- Te službe su zaslužne za pritisak spolja na Srbiju u ovom ključnom trenutku kroz koordinaciju donošenja rezolucija o Srebrenici i bezobzirnog ponašanja Kurtija na pregovorima. Međutim, ni ovaj sinhronizovani napad na Srbiju i predsednika neće proći jer je narod odavno prozreo namere tzv. opozicije, a to je dolazak na vlast radi ličnog bogaćenja, a Vlada Srbije i parlament su jedinstveni u odbrani predsednika i budućnosti Srbije - navodi Životić.

Poslanik docent dr Ilija Životić saglasan je da je trenutno na delu dobro sinhronizovana zavera sa elementima stranog uplitanja.

- Zamisao je očigledno bila da se klan Belivuk-Miljković iskoristi za ubistvo nekog od najviših državnih funkcionera, najverovatnije predsednika Vučića, kako bi se izazvala politička kriza, ali s obzirom na brojnost grupe i nađeno oružje, i za izazivanje straha u narodu sprovođenjem terora na ulicama. Ukoliko uzmemo u obzir prikazanu surovost ove grupe, razmere uličnog nasilja se samo mogu naslutiti. U tom scenariju ključnu ulogu koordinatora zasigurno bi imale strane službe, koje su sve vreme pružale zaštitu vođi ovog klana Zviceru, uz pomoć domaćih izdajnika koji su se bavili praćenjem i prisluškivanjem predsednika i njegove porodice uz nastojanje da unutar bezbednosnog sektora Srbije naprave svoj, autonomni sistem koji bi bio na usluzi mafiji i strancima - navodi Životić, nastavljajući:

- Kako je ovaj scenario hirurški preciznom akcijom službi Srbije sprečen, prešlo se na plan B kojim se pokušava diskreditacija predsednika Vučića i ministra Vulina od strane tzv. istraživačkih novinara u sprezi sa grupom okupljenom oko Marinike, Jeremića i Đilasa, koji koristeći medije pod njegovom kontrolom daju političku podršku koljačima iz Ritopeka objavljujući i ponavljajući navodne izjave ovih kriminalaca. U ovom scenariju uloga stranih službi je upravo dostavljanje poverljivih informacija zaverenicima, ali i uticaj kako bi se njihovi diplomatski predstavnici pravili da ne primećuju borbu države protiv mafije - zaključuje poslanik.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Vuk

30.07.2021 07:44

Haha, sve to rade naši "prijatelji" sa zapada. Ne znam dokle he to došlo i da još našem vrhu nije jasno, da se TOTALNO OKRENEMO Rusiji i Kini.

sasa

30.07.2021 08:45

Srbija mnogima trn u oku zbog uspeha na svim poljima,prvenstveno zbog toga sto imamo jakog predsednika

Добринка

30.07.2021 10:01

Нико Србију не може да сруши.

Ancic

30.07.2021 10:46

Ma takva odvratna podrska monstrumima i kaljanje predsednikovog i ugleda ministara zarad dobijanja politickih poena?!uzasno

Ilija

30.07.2021 11:07

Zašto? Pa zato što nikome ne odgovara da neka zemlja sa Balkana, pogotovo Srbija, bude jaka i uspešna. Šta oni imaju od toga ako Srbija postane jaka? Samo konkurenta, zato će na sve načine pokušati da sruše ovu vlast.

Jovana

30.07.2021 11:24

Pojedini odavno pokušavaju da sruše Srbiju, ali im to ne uspeva.

Lola

30.07.2021 20:05

Srbija je ekonomski razvijena i to je mnogima trn u oku.

Una

30.07.2021 23:15

Nadamo se da će Srbija i njeno rukovodstvo smoći snage i izboriti sa onima koji trenutno vode , neki oblik specijalnog rata!