Vučić: Moji saveznici su rezultati i građani
Printscreen

“Građane ne možete da varate. A, o meni su objavili na stotine miliona najnegativnijih stranica ”, rekao je Vučić za TV Pink.

Kako je dodao, samo u dve TV stanice, njegovi oponenti su uložili više stotina miliona evra, a one, kaže, “ničemu ne služe”, odnosno, nemaju program osim mržnje.

“Koji broj Vremena je bio, da nije bilo 40 strana protiv mene? NIN, Nedeljnik, Novi magazin, Danas, Nova… Mislim da se nijednom nije desilo da ja nisam bio glavni nasov. Mislite da će to da me opameti kao što misli Belivuk? Neće”, rekao je Vučić.

Kako kaže, biće I dalje isto tvrdoglav I nastaviće da vuče poteže sa istom snagom I hrabrošću, da gura Srbiju naped.

Vučić: Moji saveznici su rezultati i građani

Foto: Printscreen

 

“A, oni neka dobaciju sa strane koliko god hoće, pobedićemo ih opet. I ove što primaju ogroman novac iz inostranstva.. I ne kritikujem ih, te pare ostaju u Srbiji, samo neka objanse narodu zašto im daju novac”, rekao je Vučić.

Na pitanje da li je SNS nezavisna, Vučić je odgovorio:

“Apsolutno”.

Kako je rekao, SNS ima najviše novca, jer ima najviše poslanika i u skladu sa zakonom dobija najviše sredstava iz budžeta.

“Niko nam ne daje novac, ni tajkuni, niti iko spolja, niti bilo ko drugi. I na to sam ponosan. Jedan od stuobova politike koju vodim, osim razvoja, politike dostojanstva našeg naroda, jeste nezavisna spoljna i unutaršnja politika, da sami donosimo odluke”, naglasio je Vučić.

Na pitanje dokle će to moći tako, odgovorio je ironično:

“Još koji dan dok me ne smene ovi što su nezavisni, ali od svog naroda, ali prilično zavisni od novca spolja”.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Minja

29.07.2021 00:49

Vucicu narod veruje i to je najvaznije. Dok je to tako, i dok ga gradjani podrzavaju, ne treba ni da ga zanima sta se pise o njemu.

Dragan

29.07.2021 03:00

Rezultati su vidljivi a sve če to narod pozlatiti.

sasa

29.07.2021 07:16

Narod podrzava Vucica,jer iza njega su nepobitni rezultati...