"KRIMINALAC SE KRIMINALCU RADUJE" Vučić im ogolio planove: Žele da sruše Srbiju!
Foto: Printscreen

Jovica Todorović i Marko Miljković su, kaže, isti, isti im je "mindset".

- Kriminalac se kriminalcu raduje! Prezirem kriminalce i one koji su u stanju da seku delove tela. Govore svakog dana o hajci protiv nekoga, a nisam nijednu lošu reč rekao, odgovarao sam na svako pitanje. Namerno su objavili laži jer su im kriminalci to rekli. Mi smo im rekli da imamo dokaze, ali nisu sačekali popodne da ih dobiju, već su objavili te laži u jutarnjim satima. Šta posle da im dostavljam? Nemam s njima o čemu da pričam - kaže Vučić.

Suština je, ističe, da je posao svih njih, zajedno sa pojedinim stranim službama, da sruše sve u Srbiji, da vrate lopove na vlast, zajedno sa kriminalcima. Nije poenta samo da su kriminalci na čelu zemlje, već je važno upravljanje ekonomskim resursima, da se Srbija izvinjava zbog "Oluje", kao što je bilo tokom prethodnih vlasti.

- Oprostiće ti Đura što te je tukao! Ja sam za mir, ali neću da dozvolim da neko ponižava Srbiju i njen narod. Ako treba da platim cenu, neka platim, jer je veće ono što branim od te cene - rekao je predsednik.

Istakao je da bi išao na poligraf za slučaj Belivuk-Miljković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragan

29.07.2021 02:59

Država je zadala žestok udarac mafiji i nadam se da se više nikada neće oporaviti ili bar ne skoro i u ovom bolesnom obliku.

bane

29.07.2021 07:18

Jasno je da su pojedini imali nameru da destabilizuju Srbiju i po svaku cenu sruse Vucica,samo sto im taj plan nije uspeo