VUČIĆ NIKAD ISKRENIJI Znam da me strane sile obaraju preko kriminalaca i domaćih sluga, cilj im je da stvore obruč oko Srbije
Printscreen

Vučić kaže da je delovanjem u korist Srbije stekao mnogo neprijatelja kako na unutrašnjem, tako i na spoljnopolitičkom planu i da mnogi od stranih obaveštajnih službi do domaćih političkih struktura rade na njegovom rušenju.

- Hoćemo sami da upravljamo svojom sudbinom, a ne kao što je uvek bilo, da drugi to čine. Svaka od ovih rečenica će, skupo da me košta, ali strah nemam, jer ne postoji ništa lepše nego baštiniti slobodarske ideje koje vode miru, prosperitetu i koje su u interesu građana - rekao je Vučić-

Politički saveznici su mu, kaže, rezultati i narod koji ne može da se prevari. Danas su, kaže, sastavljali koga je sve ubio u prethodnih devet godina i ispalo je, kaže, da je kriv za poplave, za Cvijana, za Olivera Ivanovića, za ubistvo na auto-putu, za kovid-19...

- Kriv sam za ko zna šta, uhapsio sam Belivuka ko zna zbog čega... Lakše nam je da verujemo kriminalcu koji je sekao ljude, nego predsedniku, jer što bismo verovali u napredak, kada možemo da mrzimo. Video sam da sam ubio sopstveno dete i nijedno udruženje se nije pobunilo zbog toga - rekao je Vučić i dodao:

- Da moram da istrpim, moram! Gledao sam Vulina koji na to nije navikao i kojeg napadi iskreno pogađaju. Ono što se on danas pita, ja sam se pitao 2014. i 2015. godine. Što Srbija brže napreduje, lagaće sve više, i to nebulozno, jer što to ne bi radili?!

Ograničavanje Srbije interes stranih sila

Sputavanje i ograničavanje Srbije su, kaže Vučić, ciljevi stranih sila za Balkan.

- Kad god bismo bili blizu rešenja, aktivirali bi se "mali" iz okruženja koji bi nas sputavali i to je suština politike. Cilj je sprečavanje razvoja Srbije  - navodi Vučić i kaže, istina, i drago mu je da je govori.

Došli smo sa 340 evra prosečne plate do 600 evra, a neki iz regiona su stigli samo do 520. Zato su našli, kaže, agente poput Šoškića, koji govore najgore o ekonomiji i kursu koji stoji na istom od 2012. godine.

- Evro im je divljao, a sada nam sole pamet - kaže Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Boban

29.07.2021 00:58

Predsednik Srbije je konacno stao na kraj organizovanoj kriminalnoj grupi i smestio ih tamo gde ime je i mesto iza resetaka.

Dragan

29.07.2021 02:45

Neka ih, oni su zaboravili narodnu izreku da ko s đavolom tikve sadi on zadnjicom drlja.

sasa

29.07.2021 07:37

Napadi i hajka nikad jaca,ali uprkos svemu Vucic je pokazao da je jaci od svega toga.Iza njega su rezultati i ima apsolutnu podrsku naroda