VUČIĆ SVE OTVORENO ISPRIČAO! "Vulin me pita dokle to može da ide, a ja mu kažem tome nema kraja!"
Printscreen

- Ne postoji stvar koju nisam čuo za sebe. Do toga da sam ubio sopstveno dete. Ne samo da sam čuo, već su o tome i pisali, i ni jedno udruženje nikada nije reagovalo. Ali morate i to da istrpite. Zato što imate bolesne ljude koji ne znaju šta će sa sobom.

- Ja sad gledam recimo mog druga, Acu Vulina. Ja sam na ovo navikao. On je čvrst i dobar momak, ali on nije navikao na to. On me pita "pa dokle to može tako". Pa tome nema kraja. Ja sam se to pitao 2014. i 2015. godine.

- I od tad razumem. Što Srbije brže napreduje, smetaćemo im sve više, lagaće sve više. I pri tom će iznositi sve nebuloznije laži. I zašto. Zato što mogu. A što ne bi? Da puste da Srbije dalje napreduje.

- Koju kod knjigu da uzmete videćete, da postoji apsolutna dominacija i cilj da se sputa Srbija. Nemojte da vas lažu. I da uvek ovi mali oko Srbije budu ograničavajući faktor.

- Kad god smo bili blizu nekog rešenja, oni bi našli nekog malog iz okruženja da priča sve najgore o Srbiji. To vam je suština politike.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Biljana

29.07.2021 01:02

Nazalost, ljubomora na uspeh sadasnje politike nase zemlje, tera opoziciju da smislja sve ove gadosti. Sreca pa im niko me veruje.

dado21

29.07.2021 07:20

Ja ne pmatim da je do sada vodjena ovakva hajka protiv nekoga kao protiv Vucica..Strasno