Ovo je veliki iskorak u budućnost! (FOTO)
Foto: Printscreen

Važan aspekt koji doprinosi daljem učvršćivanju mira, boljoj i bližoj političkoj saradnji i saradnji između naših naroda, to donosi stabilnost i mnogo toga što je važno za budućnost regiona.

Imamo zajedničke planove za zelenu agendu, ideje kako da iskoristimo industrijalizaciju naših zemalja i da privučemo veći broj investitora, uz jedinstveno tržište rada. Velike i važne stvari za sve nas! Sve će to da snaži naše narode, naše ekonomije i time obezbeđujemo bolji životni standard našim ljudima.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Skoplju, gde će se sastati sa predsednikom Vlade Republike Severne Makedonije Zoranom Zaevom i predsednikom Vlade Republike Albanije Edijem Ramom u okviru inicijative za saradnju poznate pod nazivom Mini Šengen.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Lola

28.07.2021 20:09

Veliki korak ka budućnosti, dobroj saradnji među zemljama regiona.

bane

29.07.2021 07:25

@Lola - Jacanje dobrosusedskih odnosa je prioritet kom tezimo

Dragan

28.07.2021 20:38

Bitno je da se narodi međusobno povežu, pomažu i da decu konačno usmerimo ka buducnosti i većoj i boljoj međusobnoj toleranciji.

Ivana

28.07.2021 21:40

Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu, Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala na svemu. Srbija se cela razvija i gradi.