"NAVUKAO MI JE MAJICU NA GLAVU I UDARIO ME PESNICOM" Otac tajkunove bivše žene detaljno opisao kako ga je tadašnji zet maltretirao!
Foto: Printscreen

- U tom trenutku ne znam tačno šta se sve izdešavalo, nisam gubio svest, ali ne mogu svega jasno da se setim. Mislim da smo nastavili da se rvemo po podu, dok su moja ćerka Iva i supruga Ružica pokušavale da ga odvoje od mene. Dragan je nakon toga izašao iz stana, a Iva je u dva navrata telefonom pozivala policiju da prijavi navedeni događaj - kazao je tadašnji tast lidera SSP-a, koji je nakon incidenta sa ćerkom otišao u Urgentni centar kako bi mu bila ukazana pomoć jer mu se zbog Đilasovog udarca pojavio veliki podliv ispod oka.

Narodni poslanik Nebojša Bakarec bio je šokiran iživljavanjem Dragana Đilasa nad bivšom ženom Ivom i njenim roditeljima.

- Tukao je nekažnjeno i bivšu suprugu i njene roditelje. Svo troje su dali izjavu u policijskoj stanici Vračar. Pretio je bivšoj supruzi da će joj odrubiti glavu. Maltretirao je bivšu suprugu dok je bila trudna. Varao je bivšu suprugu dok je bila trudna. Zver! - kazao je Bakarec.

Istina o Đilasovom bahaćenju, koju je juče otkrio naš list, šokirala je građane Srbije, a to je bila i glavna tema na društvenoj mreži Tviter, a najčešći komentar bio je da je opozicionar nasilnik.

Interesantno je da je, prema pisanju medija, krivična prijava protiv Dragana Đilasa odbačena.

- Prijava je bila kod nas, ali je odbačena zbog krivičnog dela u kojem su nanete lakše povrede. Inače, kad se povrede nanesu rukama, podnosi se privatna tužba. Đilasov tast Pelević i njegovi punomoćnici pisali su prigovor na našu odluku, međutim, oni su ga povukli, pa predmet nije ni išao u Više tužilaštvo na razmatranje. Predmet je potom arhiviran - kazali su pre nekoliko godina za medije u tom tužilaštvu.

Tukao tazbinu zbog dadilje Lenke!

Alo! je juče pisao da je Dragan Đilas, predsednik SSP-a i čovek koji pretenduje na najviše državne pozicije, dok je bio gradonačelnik Beograda krvnički nasrnuo na drugu suprugu Ivu i njene roditelje Ružicu i Slobodana Pelevića, i to pred očima ćerke Ane, koja je tada imala svega tri i po godine.

To se, kako je sama Iva posvedočila policiji, dogodilo 7. decembra 2014, kada ona i Đilas nisu živeli zajedno, ali nisu bili ni zvanično razvedeni, a kako je Alo! saznao, do maltretiranja je došlo zbog dadilje Lenke zbog koje je Đilas tada i dalje zakonitoj supruzi i njenim roditeljima pretio i da će ih kao pacove sve izbaciti iz stana.

 

 

Komentari (10)

Loading
sara

29.07.2021 10:34

Siledžija, krvnik i lopov, to je kratak Đilasov opis!!!. Kako reaguje na ove "vrline" Dušan Teodorović, njegov savetnik i saradnik!!!.

Jaca

29.07.2021 11:35

Dovoljno je da ga pogledate i sve vam je jasno.

Nevenka

29.07.2021 12:08

A sta drugo očekivati od Đilasa razbojnika koji je uvek spreman za nasilje!

Rade

29.07.2021 12:08

I posle nasilja u porodici on zeli vlast pa ko ce ga podrzati!

Miroslav

29.07.2021 13:31

Ovo je strasno! Ovakve monstrume treba najstroze osuditi!

stevo

29.07.2021 17:26

POlitika nasilja,ocigledno najjaci adut opozicionara

Zvezdica

29.07.2021 19:39

Strašno... Na šta je sve spreman, a predstavlja se kao zlatan.

Ivana

29.07.2021 23:25

Dragan Đilas je zaista jedno veliko zlo našeg naroda i države, i treba da odgovara za veliku pljačku građana, ne mogu više sudstvo ni tužilaštvo da ga brani. Vreme je da svi oni budu kažnjeni.