MINISTAR BIO U KRITIČNOM STANJU Hitno operisao slepo crevo, već za nekoliko dana na kućnom lečenju
Tomislav Momirović i Aleksandar Antić - Instagram

Prilikom obilaska gradilišta u Užicu, ministru Momiroviću pozlilo je nakon čega je hitno hospitalizovan u Zdravstveni centru Užice na odeljenju hirurgije.Hitno mu je operisano slepo crevo zahvat je protekao u najboljem redu i lekari kažu da ćevrlo brzo biti pušten kući na oporavak.

Zbog napada slepog creva ministru je počela vrtoglavica i slošilo se, nakon čega je odmah primljen u užičku bolnicu . Nakon hospitalizacije operisan je u rekordnom roku, za 35 minuta. Prema procenama doktora ministar je bio u kritičnom stanju, slepo crevo je bilo pred pucanjem, zbog čega ne bi izdržao put do Beograda. Hvala doktorima na brzoj reakciji kojom su spasili život ministru Momiroviću, koji je sada u stabilnom zdravstvenom stanju, potvrđeno je za agenciju RINA iz kabineta ministra Momirovića.

On je, inače, danas obišao radove na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege, a potom se sastao sa predsednikom opštine Požega Đorđem Nikitovićem kako bi razgovarali o realizaciji projekta ''Obilaznica oko Požege''.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading