OGLASIO SE SAVET ZA MONITORING! "Mora se znati delovanje mafije, Vučić i Vulin postupili u skladu sa međunarodnim normama!"
Printscreen

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta navodi da su predsednik Republike Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin postupili u skladu sa opštim prihvaćenim međunarodnim normama kada su naciju obavestili o delovanju mafije.

OGLASIO SE SAVET ZA MONITORING!

Printscreen

 

- Građani Srbije imaju pravo da znaju na koje načine mafija ugrožava nacionalnu i bezbednost građana, kao i to na koje načine se država bori da zaštiti građane. Politička osporavanja ovakvih postupaka predsednika Vučić i ministra Vulina spadaju u neozbiljno političarenje, gde deo političke scene ne razume da je jedno politika, a drugo nacionalna bezbednost. Umesto da se svi udruže u borbi protiv mafije, deo opozicije osporavanjem borbe države protiv mafije zapravo radi za mafiju - zaključuje Spasić.

Savet poziva državne organe da obelodane imena svih državnih i pravosudnih funkcionera koji su bili pravno, političko i medijsko krilo mafije - stoji u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading