JEZIVO, HITLER BI BIO PONOSAN Marinika stvara FAŠISTIČKI pokret u Srbiji! (VIDEO)
Alo/ Ilustracija

Poznato je da je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpisala 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid. To znači da se Marinika zalagala da se sličan zakon donese u Srbiji, pa da Srbi idu u zatvor ako negiraju “genocid”!

Javnost Srbije upoznata je sa činjenicom da je kontroverzna opoziciona političarka Marinika Čobanu-Tepić usko povezana sa banatskim narko-kartelom, da preti novinarama i iseljava ih ako joj nisu po volji, da se vozi  "poršeom" zarađenim dok je narod gladovao i radio za 15.000 dinara, ali ono što je najjezivije, ona sada stvara fašističi pokret u našoj zemlji.

Hitler bi bio ponosan kada bi čuo da njegove ideje i parole nisu umrle zajedno sa njim.

Izraz fašizam (ital. fascismo) su početkom 1920-ih popularizovali Musolini i filozof Đovanni Đentile. On dolazi od italijanske riječi fascio, koja doslovno znači "snop", a u prenesenom smislu "savez". Ta reč potiče od latinske reči fasces, koja je u Starom Rimu označavala snop pruća sa sekirom koji su koristili za izvršenje telesnih kazni za prestupnike, odnosno kao simbol državne vlasti. Fašisti su preuzeli tu simboliku, naglašavajući nadmoć države nad pojedincem, insistirajući na alegoriji o snopu koji se ne može iseći za razliku od jednog pruta. Fasces je kasnije preuzet i kao simbol fašističkog pokreta, koji se kao takav samodefinisao kroz organizaciju Fasci di combattimento (Borbeni savezi) i kroz Fašistički manifest.

JEZIVO, HITLER BI BIO PONOSAN Marinika stvara FAŠISTIČKI pokret u Srbiji! (VIDEO)

Alo/ Ilustracija

 

 

A sada poslušajte šta Marinika propagira, kako govori o snoplju koje se ujedinjuje, danas, u Srbiji, 2021. godine:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
ja

25.07.2021 09:53

A sto joj dozvoljavate da radi sta hoce.

Js

25.07.2021 10:38

E na šta su sve spremni čoveče! Snose li oni odgovornost za dela i date izjave?

Rada

25.07.2021 13:14

Strahota, znaju Srbi takve, klali pre, hoce i sada. Sta radi javni tuzilac ? Spava .