SANDRA BOŽIĆ RASKRINKALA MARINIKU Sa kim si se sastajala po jazbinama po Pančevu? Ko od Belivukovih najbližih saradnika ti je bio jatak?
Printscreen/TV Subotica

Đilasova Marinika opet iznosi laži i bez ikakvog srama napada predsednika Aleksandra Vučića.

Naime, na Tviteru je objavila, da kao podseti predsednika Srbije da ima veze sa Veljkom Belivukom, a sve te laži se nalaze samo u njenoj glavi.

- Da podsetim Aleksandra Vučića dok se pere od svog Belivuka: Ovo je april 2020. Belivukovi izlaze iz vaše SNS u Pančevu uoči bakljada protiv Đilasa. Kada sam to pokazala poslali ste vaše da me gađaju životinjama da se ne bi čulo. Ne pravite budalu od sebe previše je čak i za vaše stanje! - napisala je Marinika Tepić.

Narodni poslanik Sandra Božić je uhvatila Mariniku u laži i rasvetlila sve.

- Mafijaška službenica pokušava poput zveri da sakrije krvave tragove! Objasni građanima sa kim si pravila dogovore uoči prošlih izbora 2020.? Sa kim si se sastajala, krijući se po jazbinama po Pančevu? Ko od Belivukovih najbližih saradnika ti je bio jatak? Koliki ti je bakšiš bio? - saopštila je Božićeva.

SANDRA BOŽIĆ RASKRINKALA MARINIKU Sa kim si se sastajala po jazbinama po Pančevu? Ko od Belivukovih najbližih saradnika ti je bio jatak?

Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ana

24.07.2021 20:12

Marinika je mnogo puta pokazala da je samo radi prljave poslove za Djilasa.

Maja

25.07.2021 00:07

Marinika siri lazi a onda sama upadne u te iste.

Fokus

25.07.2021 03:46

Sandra objasnila,koncizno i jasno.Pravo u metu

Milan

25.07.2021 14:33

Samo polako, uskoro će se otkriti sve o Belivuku i njegovoj sprezi sa najuticajnijim ljudima vladajuće elite! Čim odete u prošlost, Mariniku postavljamo za premijerku,da nam povrati ugled i veru u život i pravdu!