Antić: Napadi na Vučića su napadi na razvoj Srbije
Tanjug/ Dimitrije Goll

- Kao direktor Koridora Srbije koji svakog dana prati ogroman napredak na desetinama velikih gradilišta širom Srbije, sa ogorčenjem gledam na stalne napade na predsednika Vučića čiji je cilj da i njega i čitavu zemlju odvuku sa terena na kojem se dešavaju ogromne promene za celu zemlju, u paralelni svet monstruoznih laži - objasnio je direktor Koridora Srbije.

Antić kaže da kao ni sve prethodne, tako ni najnovije brutalne neistine koje na račun predsednika Vučića dolaze od osvedočenih ubica, ne mogu da promene realnost u Srbiji, a u njoj se svakog dana i u svakom njenom delu menja slika njene ekonomije, puteva, infrastrukture.

- Predsednik Srbije je na stalnoj meti baš zbog svoje ogromne energije koju ulaže u razvojne projekte širom zemlje i zato zaslužuje nepodeljenu podršku u trenutku kada najmračniji delovi kriminalnog sveta pokušavaju da zaustave taj napredak.

Srbija je ekonomski i politički stabilnija nego ikada, kaže Antić, a kao rezultat ogromne podrške koju iz godine u godinu imaju koalicije oko SNS i SPS i naših lidera Aleksandra Vučića i Ivice Dačića.

I poslednji, do sada najbrutalniji napad na predsednika Vučića i stabilnost Srbije je propao kao i svi prethodni, a to je novi dokaz ispravnosti politike iza koje stoji ubedljiva većina naših građana - podvukao je Antić.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading