MINISTAR VULIN U JUTARNJEM PROGRAMU Nemojte dolaziti, niste dobrodošli u Srbiji!
Foto: Printscreen

- Lov na Vučića i članove njegove porodice ne prestaje. Ide se na to da se prikaže lošim čovekom, a udara se tamo gde najviše boli - na porodicu. Svemu o čemu je Belivuk govorio, KRIK je dao na važnosti, rekao je Vulin.

- Zamislite da nismo pokazali zverstva koja su činili? Puštaju se izjave Belivuka, i daje mu se važnost krunskog svedoka, a zamislite da nismo pustili? Zna se da je klao ljude svojom rukom, mučili su ljude i uživali u tome. Takav da ima status krunskog svedoka, a da Vučić objašnjava šta je on mislio?

Foto: Printscreen

 

- Belivuk je rekao da sam narkoman i da sam se viđao sa njima, da je kuća u Ritopeku moja. Njima je bitno da upropaste porodicu predsednika Vučića. Jedva se dočekalo da povežu predsednika sa ubicama.

- Pravi mafijaški obračun na ulicama počeo je momenta kada je zamenjen DNK prilikom istrage ubistva na šinama. To je bila crna tačka, tada je krenulo zlo, kaže Vulin. Čovek je mrtav, ostao da leži na šinama, niko ga nije ubio. Nakon toga klanica nije bila daleko.

- Kada je Legija rekao da je švercovao kokain sa Đinđićem, to je bilo u redu? Da li je cela vlada dala ostavku? Ali tada smo Vučić i ja bili opozicija, znali smo da se takve stvari ne rade, da se ne radi protiv svoje zemlje.

- Nisu strašne čak ni ubicine laži, on će pokušati bilo šta, ali da se njegove gadosti prihvataju kao istina, to je strašno. Kažu da KRIK treba da služi za disciplinovanje političara.

- Zasluga za bolji život ide Vučiću, koji je okupio sve bezbednosne službe. Samo optužuju one koji su se borili protiv kriminalaca. Zar mislite da smo mi toliko neoprezni ljudi? Najgori su, ispada, oni koji su pohapsili ubice. Đilasovim medijima je ovo krunski dokaz da napadnu državu i smene Vučića, kaže Vulin.

Foto: Printscreen

 

- Kako se novinar KRIK-a baš zatekao da fotografiše Vučićevog sina? Što se Belivuk nije obratio nekom drugom portalu, nego baš njima?

- Urednik KRIK-a je želeo da učestvuje u obojenim revolucijama, zato mu nije dozvoljen ulazak u Rusiju, takve informacije imam, rekao je Vulin. 

- Kada gledate serije, mislite da preteruju, ali vidite šta su ovi radili. Mislili su da mogu nekažnjeno da kolju ljude, a ako ima imalo pravne države, neće videti svetlost dana. Mislite da nismo znali da će nas valjati u blatu? Odlično smo to znali.

- Rekao sam da neće biti važno ko je činio zločine, već ko će objaviti fotografije, znao sam šta će se desiti. Niko sada ne kaže da sam bio u pravu. Mafijaši poput Keljmendija, ako dođu na teritoriju Srbije, odmah će biti privedeni u stanicu. Nemojte da dolazite, niste dobrodošli u Srbiji. Znam da se zbogo ovoga stavlja prst na čelo, ali ja kažem u našoj zemlji su dobrodošli svi osim kriminalaca.

- Vuletić jede ćevape na televiziji, misli da je duhovit, mljacka kako je Goksi ukusan. On traži od Vučića da ide na poligraf, a kada smo ga zvali da ide na poligraf, žalio se kako je bolestan.

Komentari (2)

Loading
Ruza

24.07.2021 10:10

Vulinu,za ime Boga hapsi Mariniku, Biserko, Kandic,Vesnu Pesic, Djilasa i sve urednike novina koji pozivaju na drzavni udar. Novine koje pozivaju na drzavni udar odmah ukinuti. Zemlja je u opasnosti. Zar to ne vidite. Spasite zemlju od kriminalaca i tajkuna. Ako to ne uradite narod vam to nikada nece oprostiti. Mi smo vas izabrali da stitite zemlju i to vam je obaveza.

Mirjana

24.07.2021 16:42

Pohapsite koljace I bagru. Na dozivotnu. Ja sam majka. Da sam videla one slike zivog bi mu grkljan iscupala. Hocu da zivim normalno a ne u strahu. Ko jos veruje Djilasu???