VESNA PEŠIĆ PONOVILA MARINIKINE REČI Sram nas bilo što ne priznajemo da smo zli genocidaši! (FOTO)
Printscreen

Vesna Pešić ponovila je reči Marinike Tepić, "naša je velika sramota što ne priznajemo da smo počinili genocid!"

"Konačno Incko da ide iz BiH podignute glave zabranom negiranja genocida u Srebrenici. A ostala još Srbija, na našu bruku, poslednja ostala koja negira genocid. Zar u Srbiji nema elementarne ljudske osećajnosti i odluke da više nikad takve strahote ne ponovi", napisala je Vesna Pešić.

VESNA PEŠIĆ PONOVILA MARINIKINE REČI Sram nas bilo što ne priznajemo da smo zli genocidaši! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Петковић

24.07.2021 08:41

Ко дозвољава овој излапелој будали Бесни Пешић да се оглашава.Жена је потпуно одлепила,треба је под хитно сместити у Лазу Лазаревић.

Ruza

24.07.2021 08:41

Vesna Pesic govori zavisno od njenog uma. Kada je pri svesti nekad nesto kaze, kad proradi senilnost, ona lupeta. Njoj je mesto u nekom stacionaru.

Slaven

24.07.2021 09:11

Pa one ni nisu srpkinje,to su mutanti koji su uvek na zadatku i veoma drage osobe onima koji imaju scenarije za svoje ciljeve.

Borislav

24.07.2021 09:12

Djubre jedno zar nisi pročitala da je nezavisna komisija zaključila da u toj vašoj Srebrenici nije bilo genocida. Zar ti ološu i Marinika, Kandićka, Biserko, Čanak, Milo(gorac), Kurti, Bakir, Čeda, Djilas i ostala nažalost naša bagra tvrdi da trebamo da prihvatimo da je bio genocid. Nikad neću prihvatiti da je moj narod genocidan. Dabogda svima vama genocid bio u kući. To što vi ološi tvrdite i pored dokaza ove medjunarodne komisije na čelu sa gospodinom Grajfom samo u našoj Srbiji može biti nekažnjivo. U svakoj drugoj zemlji vi bi bili oštro kažnjeni što javno iznosite laži da je u Srebrenici bio genocid. Uhvatili ste se u isto kolo sa onim fašistom Inckom. Sram vas bilo SRBOMRSCI. Šta kažete za naše žrtve u selima oko Srebrenice. To vas pogani ne interesuje.

Rade

24.07.2021 09:47

Nismo MI genocidan narod nego psihopate ( kojih ima u svakom narodu )nažalost i u našem. Oni imaju ime i prezime pa je svejedno jesu li Srbi. Psihopate treba izolovati.

Zoran Ristić

24.07.2021 09:48

Ova Gospođa toliko mrzi Srbiju i srbe a ipak voli naše pare. Tako je bila Ambasadorka Srbije u Meksiku gde se i udala , jer ovde nijko je nije hteo ali se i razvela čim joj je mandat prestao. Brak iz računa ili je plaćala muškarca pitanje je sad?

Pasa

24.07.2021 09:53

Zar je moguce da ta zena toliko mrzi srbiju i srpski narod

Milan

24.07.2021 10:05

Дочекала и спечена тренутак да се јави и да пљује по српском народу.

Mira

27.07.2021 12:58

Dokle ćemo ovu drtinu gledati i slušati i dosta takvih kao ona.Nalupali se para od stranaca i napljčkali naših i sad bljuju po srbima. Nek mjenjaju vjeru ko kaže i da su srpkinje,ili srbi,nisu oni ništa,bjednici u duši,manipulatori,lopovi,lažovi,ljigavci,sve ih treba iseliti iz srpskih zemalja,nek ide bagra tamo koga štite i brane.Od sveg srca želim da im se zatare rod i porod,da neostane ni jedna klica koja će da truje i sramoti srpski narod.