Mafijaši i đilasovci priznali: LOV NA VUČIĆA JE U TOKU!
Foto: Alo/ilustracija/Tanjug

Blaćenje Vučića i napadi na njega svakodnevni su od kada je kriminalna banda završila iza rešetaka, a prvi jači udarac desio se u četvrtak Krikovim tekstom o saslušanju Belivuka u kojem se predsednik povezuje s osumnjičenima za izvršenje najsvirepijih ubistava!

Nije mnogo prošlo, taj napad je dobio nastavak. Mafija, koja je postala glavna uzdanica Đilasove stranke i koja je Krikov tekst dočekala s oduševljenjem je preko biltena „Tabloid“ koji se pojavio u prodaji, poslala je nedvosmislenu i jasnu poruku: Lov na Vučića je u toku! A mafijaško-medijskoj i tajkunskoj hobotnici u ratu protiv šefa države tokom jučerašnjeg dana podršku je dao ni manje ni više nego Tuđmanov ratni portparol iz doba „Oluje“ Krešimir Macan.

Mafijaši i đilasovci priznali: LOV NA VUČIĆA JE U TOKU!

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

Ministar policije Aleksandar Vulin rekao je juče da su i Vučić i on kada su krenuli u obračun s mafijom bili svesni koliko je to opasno i kroz šta će sve morati da prođu.

- Sve osim izjave Belivuka jeste kredibilno, je l’ mislite da je neko falsifikovao ove fotografije, je l’ mislite da je neko izmislio da su ovi ubili taj broj ljudi, pa samo optužnica ih tereti za pet ubistava, to je pet sigurnih i dokazanih ubistava. Ono što nije kredibilno, to je što je Krik od Belivuka pokušao da napravi sveca, čoveka koji će otkriti mračne tajne srpske politike, ubica, ubio je pet ljudi, oteo je još neke ljude, bavio se dilovanjem droge, pronađena je ogromna količina oružja i njemu se poklanja pažnja da predsednik Republike mora da odgovara na ono što je on rekao - kazao je ministar Vulin.

Ministar je istakao da je vrlo interesantno da su određeni mediji i političari zanemarili pretnje Belivuka upućene Vučiću, njemu i svima onima koji se bore protiv kriminala, ali da zato već danima prave sveca od koljača i ubice.

- U Belivukovoj izjavi, vrlo interesantno, niko nije primetio da stoji rečenica: Ako se neki ljudi ne opamete, ja ću reći. Dakle, ovde je priča o uceni, ovo je pokušaj da se uceni Aleksandar Vučić, da se uceni još nekoliko nas koji učestvujemo u ovoj borbi protiv mafije i ako budemo pametni, ako se opametimo da ne robijaju, da ne dobiju baš doživotnu robiju nego da dobiju po 10, 20 godina, to je poruka. Interesantno je koliko je političara i koliko medija zanemarilo tu poruku, a počelo od Belivuka da pravi junaka i heroja - poručio je ministar Vulin.

Mafijaši i đilasovci priznali: LOV NA VUČIĆA JE U TOKU!

TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

 

Premijerka Ana Brnabić rekla je juče da se ne bi bavila time šta govori psihopata i koljač Belivuk, ali da je suština kako je opozicija reagovala i šta su mediji u rukama opozicije napravili od njegovog iskaza.

Belivuk pravi opozicioni mesija!

Mafijaši i đilasovci priznali: LOV NA VUČIĆA JE U TOKU!

Printskrin

 

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić rekao je da je tajkunsko-lopovski kartel našao nekog oko koga će se okupiti, imenovavši Veljka Belivuka.

- Tajkunsko-lopovski kartel bivšeg režima konačno je uspeo da ostvari svoju davnašnju želju. Želju za toliko pominjanim i predugo čekanim „ujedinjenjem“. Svog ujedinitelja, kog su sanjali godinama, svog lidera nad liderima, za kojim će poći svi i konačno progovoriti jednim glasom, svog mesiju, spasioca i poslednjeg proroka pronašli su u - Veljku Belivuku - naveo je on.

Ona je dodala da je Belivuk dobio instrukcije da napadne Vučića i diskredituje njegovu porodicu, navodeći da je reč o rušenju Vučića, koji se bori protiv mafije, i to po svaku cenu.

- Videli smo da je sve prihvatljivo ako si protiv Vučića. Belivuk postaje kredibilan svedok, citiran, ukoliko je protiv Vučića. Ne postoji problem s tim - rekla je Brnabićeva, pa nastavila.

- Taj Belivuk je rekao da će i dalje lagati ako se ne smanji pritisak. Predsednik je jasno odgovorio - ne. „Moraćete više da lažete, jer ću se boriti i Srbija neće biti zemlja u kojoj će vladati psihopate, koljači, ali ni tajkuni“ - podsetila je Brnabićeva na Vučićeve reči.

Mafijaši i đilasovci priznali: LOV NA VUČIĆA JE U TOKU!

Alo

 

Ona je rekla da je reč o „uvezenom“ klanu iz Crne Gore čiji je šef Radoje Zvicer, a tek će se, kaže, videti ko ih je pustio u Srbiju i dao im tu moć.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (16)

Loading
Mika Majstor

24.07.2021 08:10

Ovo je zadnji trzaj žutog degenerika

Rada

24.07.2021 08:12

Mafija djikijeva mora nestati, narod Srbije nesme da dozivljava uzase koji su uvezeni iz te trule "civilizovane" evrope koja je ceo region okupirala, kaubojstina mora prestati, puna podrska Vucicu da istraje i skloni tu placenicku, izdajnicku bagru.

Ruzica

24.07.2021 08:35

Jadni Djilase. Tebi je mesto u zatvoru, jer si kradjom i svojim postupcima mnogo stete naneo drzavi. Da je neki drugi predsednik na vlasti ti bi bio iza brave. Vucic je suvise mekan. Video si sta je narod juce uradio onom vozacu. Ume narod jos drasticnije da se ponasa. Da nije Vucica video bi ti sta bi ti se desilo. Zato moli Boga Vucicu za zdravlje i da jos mnogo vlada, ako on ode nece narod cekati sud i sudije.

sasa

24.07.2021 11:24

Opozicija je pokazala da bez imalo stida i srama radi protiv svoje zemlje i svog naroda

Дејан

24.07.2021 11:33

Шта паметно може да изјави опозиција од њих ништа никада паметно нисам чуо. Цела њихова политика се заснива на преварама обманама јавности.

Сретенка

24.07.2021 12:06

Ајде бре Ђиласе склони се више у мишију рупу и не лупетај.

Milivoje

24.07.2021 13:27

Djilas i njegovi sve nize padaju, takve glupotsi i takvim lazima se sluze. Strasno!!!

Tara

24.07.2021 14:13

Vučić je rekao da neće bežati, da će izaći u javnost sa dokazima protiv Belvuka. Nije se uplašio njega i njegovih laži, nego će se još snažnije boriti za pravdu. Večeras ćemo imati priliku da vidimo do sada ne objavljene snimke zločina.

Lola

24.07.2021 14:40

Ko drugom jamu kopa, sam u nju pada... Tako neka se opozicija pripazi.

Dara

24.07.2021 14:51

Đilasovcima se polako bliži kraj, a možda na kraju završe kao Belivuk, iza rešetaka!

Sale

24.07.2021 14:54

Neće Djilas niti njegovi debili ni koljači i ostale psihopate vladati Srbijom!!!! Sve njih u zatvor na doživotnu robiju!

Talija

24.07.2021 14:56

Djilas i njegova banda tajkuna i lažova će da idu tamo gde im je odavno i mesto! Iza rešetaka!

Dragoljub

24.07.2021 15:02

Vratice se iz lova praznih ruku. Narod je uz Vucica.

Julija

24.07.2021 16:04

Smeta im jaka i stabilna drzava i sada zele da sklone Vucica. Djilas samo razmislja o svom licnom interesu.

MarijaM

24.07.2021 19:44

Uskoro će i izbori pa će valjda opoziciji biti jasno da su na dnu.

Anka

24.07.2021 20:42

Djilasu ne trebaju izbori, ni bolji uslovi za iste. On zeli vlast preko ulice i to pokusava vise od dve godine, neprekidnim napadanjem prvog coveka Srbije!