Srbljanović: Podrška predsedniku, iz ove borbe izaći ćemo jači i kao pobednici!
Alo!

 

Srbljanovićevu objavu vam prenosimo u celosti.

"PODRŠKA PREDSEDNIKU! IZ OVE BORBE IZAĆI ĆEMO JOŠ JAČI I KAO POBEDNICI!

Svedoci smo nezapamćene kampanje i hajke koja je juče dostigla vrhunac objavljivanjem navodnih delova iskaza koje je Veljko Belivuk dao tužilaštvu i navodnoj vezi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Nakon objavljivanja jezivih fotografija ubistava koje je klan Belivuka počinio u kući strave u Ritopeku i upornom zamenom teza u jednom delu javnosti i medija gde se pokušava skloniti akcenat sa onoga što je suština, a to su brutalne scene ubistava i spremnost ove države i njenih institucija da se tome stane u kraj, ti isti mediji i političari uzvratili su udarac na tako beskrupulozan način iznoseći niz laži i neistina sa ciljem diskreditacije Aleksandra Vučića, što nije ništa novo.
Odgovor na sve to je u samo jednoj rečenici: „Spreman sam da ponudim da, ukoliko se dokaže da sam se video sa njima, ne samo da se sklonim sa ovog mesta nego da doživotno budem iza rešetaka i da platim sebi svaki dan u zatvoru“! Nisam siguran da bi ovakvu izjavu smeli dati oni koji su se deklarisali kao glasnogovornici ovog krvavog klana a naročito oni koji se naprasno razbole od raznih bolesti svaki put kad treba da daju izjavu ili odu na poligraf! I neću biti maliciozan u pokušaju da pronađem vezu između svih njih ali takva vrsta političkog lešinarenja i pokušaj da se na ovaj način prigrabi neka korist je apsolutno skandalozna i ne može se više reći da treba da im služi na čast jer časti odavno nemaju!
I tu ne staju,  jer kao što kaže naš narod, „Đavo nit' ore nit' kopa“ a loši se lošima raduju pa tako udruženim snagama spolja i iznutra pokušavaju da unize i ponize Srbiju i bace senku na sve ono pozitivno što smo kao država izgradili u prethodnih devet godina. Jedva su dočekale Biserko i Kandić  odluku odlazećeg visokog predstavnika međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentina Incka da nametne zabranu negiranja genocida. Digli su se kao zveri žedne krvi i još jednom zdušno stale ruku pod ruku sa onima koji bi stavili žig genocidnog naroda celom srpskom narodu; u istim su redovima sa onima koji predlažu rezolucije kojima se stigmatizuje ceo srpski narod i sa onima kojima je Srbija dobra samo kada je na kolenima i ponižena.
Na kraju, Andrej Plenković je najavio da su Hrvati odlučili da lik Nikole Tesle bude na hrvatskim kovanicama. Koliko god da je Tesla bio kosmopoilita i koliko god da pripada celom čovečanstvu, u najmanju ruku je nestvarno ovo što slušamo i  voleo bih kada bi hrvatski zvaničnici mogli tom istom Tesli da objasne zašto su mu i '41 i '91 srušili porodični dom, zašto su spalili hram u kom je njegov otac, pravoslavni paroh, služio Gospodu i zašto su mu ubili preko 90 bližih rođaka pa danas u Smiljanima nema više nijednog Tesle. Ali, kao što reče veliki Jovan Dučić, nisu oni najhrabriji narod na svetu jer se nikoga ne boje već zato što se ničega ne stide!
Aleksandar Vučić treba da zna da u ovoj borbi nije sam! Treba da zna da ima podršku ne samo članova i simpatizera SNS-a već svakog istinskog patriote i Srbina koji voli svoju zemlju.  Imamo snage i volje više nego ikad da se borimo za svoju zemlju uprkos svemu jer rezervnu otadžbinu nemamo. Ovo je zemlja naših predaka, naših roditelja i naše dece i predaja svakako nije opcija. Živela Srbija!", reči su Stefana Srbljanovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading