Marinikin diler sarađivao sa klanom Velje Nevolje: On je Pančevo pretvorio u svoj kartel?
Tanjug/Sava Radovanović

Javnost Srbije upoznata je sa činjenicom da je kontroverzna rumunska opoziciona političarka Marinika Čobanu-Tepić usko povezana sa banatskim narko-kartelom iz Pančeva, godinama se svakodnevno družila sa pančevačkim narko-dilerom Novakom Filipovićem i tražila od njega da proteruje novinare koji pišu istinu o njoj.

Pored toga, Marinika je silne milione iz budžeta Vojvodine, dok je bila na vlasti, prebacivala na račun fitnes kluba ovog narko-dilera, a upravo ga je ona i naterala da registruje taj klub da bi mogla da izmuzuje budžet Vojvodine i na taj način! Pitanje je sa koliko je takvih narko-dilera Marinika na ovaj način sarađivala i koliko je milijardi dinara na taj način izmuzla iz budžeta Vojvodine?!

Sada su se otvorila i pitanja da li je taj novac poreskih obveznika Vojvodine upotrebljen za nabavku droge od klana Velje Nevolje, da li su Marinika i njen narko-diler sarađivali sa klanom Velje Nevolje, i da li je upravo u Pančevu planiran atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića?

Koga su planirali da ubiju Veljini koljači?

Poznato je da je klan Velje Nevolje bio stacioniran u Pančevu, u tamošnjoj vojnoj kasarni ubice Velje Nevolje vežbale su gađanje ljudskih maketa iz snajpera (!), što se inače radi kada se planira atentat na neku visoku državnu ličnost, a kasnije su se preselili na periferiju Pančeva u Banatski Brestovac, gde su nastavili da vežbaju gađanje iz bojevog oružja.

Kada je otkrivena afera prisluškivanja predsednika Srbije, svi opozicioni mediji pod kontrolom Marinikinog gazde Dragana Đilasa otvoreno su krenuli da brane Nebojšu Stefanovića, bivšeg ministra policije, iako su ga do tada neviđeno i brutalno blatili. Sada, kada se sklapaju kockice oko umešanosti Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića u celu priču o narko-klanu Velje Nevolje, stvari postaju mnogo jasnije, i sve je izvesnije da su Velja Nevolja, Marinika Čobanu-Tepić i Nebojša Stefanović deo iste kriminalne priče koja će svoj epilog uskoro dobiti na sudu.

Komentari (12)

Loading
Dunja

23.07.2021 18:35

Eto sa kim se Marinika druži.... sa sumnjivim momcima. I ona bi da dodje na vlast ma nikad!

Jabuka

23.07.2021 18:39

Strašno.. pa nije ni čudo Marinika je jedna obična prodana duša

Rada

23.07.2021 18:54

Pitam da li za ove postoji zakon ili su djiki i mariki nedodirljivi , s obzirom da su placeni od onih "jakih" koji odsecaju i glave i muda?

Lola

23.07.2021 19:01

Sve se sazna kad tad, ne može Marinka ništa da sakrije.

Ivana

23.07.2021 19:18

Marinika je najveća prevara opozicije. Pod hitno razotkriti sve njene kriminalne veze, dosta je više bilo toga da ova Čobanu glumi poštenje.

Una

23.07.2021 19:35

Da li ce sad Krik malo i Marinikom da se bavi? Samo pitam

Ivana

23.07.2021 19:44

Svi koji su umešani u sudije, tužioci moraju da odgovaraju za uništavanje naše države. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu. Srbija se cela razvija i gradi.

Neda

23.07.2021 19:46

Marinika je sve vreme saradjivala sa kriminalcima!

Zoran

23.07.2021 20:55

Sad nam je jasno koja je spona između Đilasa i Belivuka i zašto je dao iskaz kakav je dao. Marinika izgleda povlači sve konce sa kriminalcima u gazdino ime.

Дејан

24.07.2021 11:25

Ово само показује колико је цела опозиција оргезла криминалу.Маринка Тепић је највеће зло да нема већег зла од те жене.

Pančevac

25.07.2021 05:53

Najbolje mi je kada u komentarima pročitam "Mariniku za predsednika".... Neverovatno.