JEDINI MOŽE DA OČUVA MIR I STABILNOST Podrška predsedniku Vučiću iz Subotice, da od Srbije napravi zemlju dostojnu naših predaka!
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici pruža apsolutnu i nepodeljenu podršku politici koju predstavlja Aleksandar Vučić, politici koja garantuje stabilnost, budućnost i kontinuitet jačanja Srbije, i zato jednoglasno poručujemo, i pre održavanja kongresa stranke, da jedino Aleksandar Vučić može predvoditi kako Srpsku naprednu stranku, tako i državu Srbiju.

Našu zemlju, koju u vremenu pred nama čekaju brojne krupne odluke u spoljnjoj i unutrašnjoj politici, ne može da vodi niko osim snažnog lidera kakav je Aleksandar Vučić, koji jedini u tako složenim okolnostima u Srbiji može da očuva stabilnost i samostalnost, i da nastavi svoj razvoj.

JEDINI MOŽE DA OČUVA MIR I STABILNOST Podrška predsedniku Vučiću iz Subotice, da od Srbije napravi zemlju dostojnu naših predaka!

Strahinja Babović

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici zato pruža punu podršku Aleksandru Vučiću u doslednoj borbi za budućnost Srbije. Alternativa miru ne postoji, a uverili smo se da mir samo na rečima nije dovoljan, da se na miru mora kontinuirano raditi.

Samo odgovoran političar kakav je Aleksandar Vučić, može na delu pokazati jednaku posvećenost i razvoju Srbije na unutrašnjem planu koliko i jačanju uloge države Srbije u svetu, i zato njegova pozicija mora biti ojačana.

Članstvo Srpske napredne stranke u Subotici ima puno poverenje u politiku koju predsednik sprovodi, a koja će i nama ali i budućim naraštajima, doneti miran život i bolju budućnost.

Iza Aleksandra Vučića stoje rezultati koji su vidljivi na svakom koraku, uspesi koji su prepoznatljivi i podrška građana iskazana na izborima koja je veća nego ikada.

Boreći se za nacionalne interese Srbije i gradeći kvalitetne odnose sa svima, podržavamo borbu predsednika da od Srbije napravi zemlju dostojnu naših predaka, ali i naših potomaka, i borbu protiv svih onih koji žele da Srbiju vide na kolenima.

Pod njegovim vođstvom Srbija vodi politiku ozbiljnosti vodeći se interesima Srbije i srpskog naroda, politiku koja ne poznaje nasilje nego mudrost.

Zato nema boljeg kanditata za predsednika stranke od Aleksandra Vučića, jer je to jedini put da nastavimo dalje razvoj Srbije i ne dozvolimo da se uruši sve što je Srbija pod njegovim liderstvom uradila.

 

Poverenik Gradskog odbora SNS Subotica

Stevan Bakić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading