Sandra Božić: Vuletiću puca tlo pod nogama, sa Belivuka prešao na Đilasa (VIDEO)
Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Sandra Božić je argumentima stavila tačku, na evidentne i naručene napade na Aleksandra Vučića.

"Monstruozna pedofilčino, znam da ti je teško sada kada si skinut sa Veljinog servisa i prebačen na Đilasov lični…mora da usluga nije ista, a vidim da moraš i dodatno da platiš! Ali uzdrži se od gluposti, jer čitava Srbija je čula iz tvojih usta: “Veljo, znaš koliko te volim!”, napisala je Sandra Božić.

 

 

Podsetimo vas na to da je javnost odavno upoznata sa tim da Vuletić i Belivuk gaje međusobne simpatije, a to sve je zabeleženo u razgovoru koji su ova dva lica vodila.

Plaćao za se*s

Profesor Vuletić, koji se inače tokom prepiske služi žargonom i šatrovačkim, ističe i da ga "ne radi eskort", tj. plaćeni seks jer ne voli da to neko "odrađuje za pare", ali navodi i da ne beži od toga kad je trojka u pitanju, pa taj treći može da bude i onaj koga bi platio. Priznaje i da je plaćao za seksualne usluge, i to dvaput, preneo je "Informer".

- Dvaput sam iskoristio, ali ribe... i to zbog do jaja se*sa... To me loži kod riba. Međutim, se*s sa ribom je jednolična, bleda senka se*sa sa likom ako se energije poklope - pojasnio je profesor u prepisci.

Poslušajte kako je taj prijateljski razgovor zvučao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading