Vladanka Malović: Opozicija preko koljača hoće da skine Vučića!
Arhiva

- Samo politički lešinari koji su opljačkali i razarali Srbiju poput Đilasa, Tadića i njihovih patrljaka Obradovića, Jeremića, Lutovca i pokreta pedofila snažno podržani od strane njihovih tajkunskih medija u najvećim mafijaškim koljačima mogu da traže spas za opstanak na političkoj sceni - rekla je članica Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović.

Svaka pomisao da ta opskurna skupina ima bar malo političke svesti i razuma danas je pala u vodu činjenicom da okorelog kriminalca i njegovu kriminalnu grupu koji su sakatili i mleli ljude predstavljaju kao relevantnu gospodu šireći njihove laži. Sama činjenica da izjave koljača i ubica citiraju i dalje razrađuju samo da bi predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu satanizovali jer mu normalnom, demokratskom, političkom borbom ne mogu ništa predstavlja novi nivo dna.

Ako se neko pitao zašto o Đilasu, Tadiću, Obradoviću, Jeremiću i sličnima narod Srbije misli sve najgore najbolje pokazuje današnji dan – njima je čak ekipa monstruma koja muči, sakati, melje ljude savršen koalicioni partner u borbi protiv Vučića samo da bi došli na vlast.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ana

22.07.2021 16:09

Dzaba Velji ove gnusne lazi kada mu niko ne veruje.

Lola

22.07.2021 18:47

Opozicija nikako da shvati da im neće ići po planu da unište Srbiju.

Ena

22.07.2021 19:30

Preko Belivuka pokušavaju da destabilizuju Srbiju.

damir

22.07.2021 20:54

Da se opozicija i njeni mediji pitaju ubice i kriminalci bi slobodno šetali ulicama i delili svoju pravdu.

Ivana

22.07.2021 21:22

Vlada Đukanović je u pravu mora dase pročisti SNS. Smenite sve ljude u pravosuđu, ili ćemo biti pravna država ili nećemo ili ćemo otići do đavola. Vreme je da svi oni odu u zatvor. Vrem, eje da se svi članovi Belivukove bande uhapse.

Мики

22.07.2021 22:58

Ужас, срамота је какву ми опозицију имамо и шта они све раде и колико лажу!