VLADANKA MALOVIĆ OTKRIVA Veljko Belivuk je dobio ceduljicu sa uputstvima, znam ko mu je dostavio, planirali su da postanu gospodari Srbije
Alo/ Ilustracija

Članica predsedništva SNS Vladanka Malović oglasila se o lažima Veljka Belivuka i izjavila da bi možda neko i poverovao u tu priču, da sam Belivuk nije izjavio da nema nikakve veze sa monstruoznim ubistvima.

- Kada dobiješ ceduljicu od stvarnih zaštitnika koga da predstaviš kao saradnika, a koga kao protivnika, pa ga trapavo izvedeš, prilično je žalosno.

Ali, lepo je da se vidi ponovo odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio izvršilac. P.S. Ovi što su planirali da postanu gospodari Srbije još jednom su pokazali da su mnogo bahati i bolesni, ali i veoma glupi. Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim monstruoznim ubistvima - objasnila je Malovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Jeka

22.07.2021 12:14

Jasno je da neko stoji uza Belivuka i da mu je naredio sta da kaze

Zvoncica

22.07.2021 12:17

Jos jedan od pokusaja da se ocrni predsednik Srbije

Blok 22

22.07.2021 12:25

U najgorem slučaju je policija podbacila što je dozvolila da ta cedulja završi kod Belivuka. Jasno je da su u pitanju laži.

Dunja

22.07.2021 12:30

Ovi što misle da mogu da otmu Srbiju i kroje je po svojoj meri, lepo huškaju Velju da iznosi nove neistine! Ko će da poveruje u priče i izjave jednog kriminalca!

Elena

22.07.2021 13:14

Sve sto je dosad rekao ovaj kriminalac je smisljeno od strane ljudi kojima smeta Vucic i tako hoce da pokusaju da ga ugroze.

Dondon

22.07.2021 13:49

Šta god da su Belivuk i saradnici planirali, džaba su krečili, jer nadležne institucije od kako je Vučić tu, odlično rade svoj posao. Veoma je dobro što se stvari vrlo lepo rasvetljavaju, a verujem da će i one njihove ženske, koje su žarile i palile sa diplomama psihologa od BIA (gde im uopšte nije mesto i kako su upale tu) pa do Mup-a, stići u povezanost sa ovim slučajem. Ne vredi im trenutno nikakva niti kozmetika niti šminka, neće gadure tek tako uspeti da zavaraju nadležne.

Lola

22.07.2021 18:44

Gospoda izgleda zaboravila da su želje jedno, a mogućnosti drugo.

Ivana

22.07.2021 22:25

Odakle mu, ljud da li svesni odakle te ceduljice, vreme je da se čisti SNS od bagre jer vidimo da pravosudni ne funkacioniše. Srbija mora da uspostavi vladavinu prava. Vreme je da budemo pravna država, a ne banana država.