VELIKI SKANDAL Člana Veljinog klana brani saradnik Vuka Jeremića, Vladimir Gajić
Foto: Printscreen

 

Viši sud u Beogradu doneo je skandaloznu odluku da pusti iz pritvora Vuka Vučinića, osumnjičenog člana kriminalne grupe Veljka Belivuka. Podsetimo, Vučinić se sumnjiči da je u kuću strave u Ritopeku namamio i doveo svog kuma Gorana Veličkovića Goksija, koji je tu surovo likvidiran.

Branilac osumnjičenog Vučinića je Vladimir Gajić, iz Narodne stranke Vuka Jeremića, a danas je i sam Gajić obelodanio da je on branilac jednog od osumnjičenih u postupku koji se pred Specijalnim tužilaštvom vodi protiv Veljka Belivuka i pripadnika njegove kriminalne grupe.

On je za list Danas izjavio da je njegov klijent Vuk Vučinić pušten iz pritvora i pozvao tužilaštvo da obustavi istragu.

Printskrin

 

 

- Moram reći da je postupajući tužilac postupio veoma profesionalno, jer je i inače dužnost tužioca da vodi računa o pravima okrivljenog, što je sada bio slučaj - izjavio je Jeremićev saradnik, koji se ranije oglasio i naveo da njegova kancelarija zastupa i bivšu državnu sekretarku Dijanu Hrkalović, koja je pre nekoliko meseci saslušavana u SBPOK, takođe zbog veza s kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

Zanimljivo je i to da je Viši sud odbio da iz pritvora pustio doskorašnjeg predsednka opštine Palilula Aleksanda Jovičića, iako je i tužilaštvo bilo saglasno s predlogom odbrane da on bude pušten da se brani sa slobode.

Podsetimo, Vuk Vučinić se sumnjiči da se sastao s Goranom Veličkovićem Goksijem, inače svojim kumom, i odvezao ga u kuću u Ritopeku, iz koje nikada nije izašao.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (6)

Loading
Mića

21.07.2021 20:52

A šta je tu tako čudno? Pa sve je to ista "firma".

Olja

21.07.2021 22:09

To je sramota, opozicija brani sve one koji rade protiv Srbije.

Janja

22.07.2021 08:13

Zato nas ne iznenadjuje da u ovako nesto mogu biti umesani Jeremic i njegovi….

Petar

22.07.2021 09:06

Opozicija podržava sve one koji rade protiv Srbije.

gale

22.07.2021 10:14

Opozicija brani sve sto je lose za nasu zemlju!