Izbori se krčkaju, a političari brčkaju! (FOTO)
Printscreen
Izbori se krčkaju, a političari brčkaju! (FOTO)

Tatjana Macura - Instagram

 

Bivši i potencijalni narodni poslanici vrele letnje dane iskoristili su za odmor, jer ih od septembra  očekuje paklena izborna kampanja i pokušaj da se neki vrate u Skupštinu Srbije, a neki prvi put uđu u parlament.

Tatjana Macura, kopredsednica Stranke moderne Srbije, leto provodi u Crnoj Gori, a baterije za jesen puni družeći se sa porodicom i prijateljima. Fotografije redovno objavljuje na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram, gde momentalno dobija i veliki broj lajkova.

Izbori se krčkaju, a političari brčkaju! (FOTO)

Balša Božović - Instagram

 

U Crnoj Gori se relaksira i bivši poslanik iz tabora Demokratske stranke Balša Božović. On slobodno vreme provodi u Herceg Novom, a pratioce na društvenim mrežama iznenadio je i kulinarskim specijalitetima. Na moru je i njegov stranački kolega i prijatelj Radoslav Milojičić Kena.

Izbori se krčkaju, a političari brčkaju! (FOTO)

Radoslav Milojičić Kena - Instagram

 

Milica Đurđević Stamenkovski, član Predsedništva Srpske stranke Zavetnici, na jesen planira da sa svojom strankom krene u kampanju i uđe u Skupštinu Srbije, a baterije je punila na odmoru u Grčkoj. Opoziciona političarka je izuzetno popularna na društvenim mrežama, a na Instagramu ima preko 30.000 pratilaca.

Izbori se krčkaju, a političari brčkaju! (FOTO)

Milica Đurđević Stamenkovski - Instagram

 

Alo! je juče pisao da će građani Srbije na proleće sledeće godine izaći na birališta i da će biti objedinjeni izbori za predsednika Republike Srbije sa parlamentarnim izborima, a na birališta izlaze i građani Beograda, kada će svojim glasovima odlučiti ko će ubuduće voditi prestonicu.

Kampanja je uveliko počela, te stranke užurbano organizuju sastanke i skupove. Tako su prošle nedelje održani sastanci Izvršnog odbora SNS-a, pokrajinskih, gradskih i opštinskih odbora naprednjaka u Nišu, Beogradu i Novom Sadu.

I socijalisti su se probudili iz zimskog sna, te su organizovali skup i obeležili 31 godinu od osnivanja te partije. A Pokret socijalista, čiji je lider Aleksandar Vulin, obeležio je 13. godišnjicu. Na proslavi je Vulin pozvao Aleksandra Vučića da se ponovo kandiduje na predstojećim izborima za predsednika zemlje. 

Radikalka obilazi Srbiju!

Izbori se krčkaju, a političari brčkaju! (FOTO)

Nataša Jovanović - Instagram

 

Za izbore se spremaju i radikali, čiji je cilj da se vrate u parlament. Nataša Jovanović, bivša poslanica te partije, energiju za izbore prikuplja obilazeći Srbiju, a fotografije objavljuje na društvenoj mreži Instagram. Ona je ovih dana bila na Bukulji, posetila Sisevac kod Paraćina i fotografisala se ispred legendarnog stadiona „Čika Dača“.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading